Món Esport
Revelen els salaris dels jugadors més ben pagats d’Europa

Els salaris dels jugadors més ben pagats d’Europa han quedat al descobert després que el diari Marca hagi publicat una llista amb els sous més elevats de les principals lligues del continent. Fa pocs dies el diari francès L’Équipe va treure a la llum una versió d’aquesta mateixa llista, però hi havia algunes dades que deixaven molts dubtes. La informació de Marca es correspon més a les dades que s’havien anat filtrant durant els darrers anys, tot i que cal tenir en compte que si hi ha una cosa confidencial i secreta en el món del futbol són els contractes dels jugadors, així que s’ha d’anar amb compte a l’hora d’analitzar aquestes xifres, ja que hi podria haver alguns errors que podrien quedar al descobert durant els pròxims dies.

El PSG lidera el rànquing europeu amb Neymar i Messi

En qualsevol cas, segons la informació del diari Marca, el París Saint-Germain (PSG) és el clar dominador d’aquest rànquing. Neymar Jr. seria, de lluny, el jugador més ben pagat d’Europa segons aquestes informacions, amb gairebé cinquanta milions d’euros anuals, mentre que Leo Messi el segueix amb quaranta milions per any. No cal dir que el top 10 de la Ligue 1 l’ocupen íntegrament jugadors del PSG, si bé Kylian Mbappé queda molt lluny dels seus dos companys a la davantera, amb vint-i-sis milions anuals.

Bale i Hazard, els més ben pagats de la Lliga i la ruïna del Madrid

El més sorprenent és que el tercer jugador més ben pagat d’Europa és el davanter del Reial Madrid Gareth Bale, que aquesta temporada només ha disputat cinc partits i ha marcat un gol. El futbolista gal·lès es confirma com a la gran ruïna de Florentino Pérez amb trenta-quatre milions d’euros anuals, seguit de ben a prop de l’altre fiasco, Eden Hazard, amb trenta milions. Antoine Griezmann, de l’Atlètic de Madrid, comparteix la segona posició de la Lliga amb el belga amb la mateixa quantitat. Després de les rebaixes salarials de les vaques sagrades del Barça, Gerard Piqué no apareix a la llista, mentre que hem de baixar fins a la cinquena posició per trobar Sergio Busquets, amb vint-i-tres milions, seguit de prop per Jordi Alba, amb vint milions.

Cristiano Ronaldo i altres noms destacats

Per trobar un futbolista de la Premier League hem de baixar fins al quart lloc del rànquing europeu. Allí hi ha Cristiano Ronaldo, del Manchester United, que cobraria uns trenta-dos milions d’euros anuals. Els salaris més alts de la lliga anglesa estan repartits entre el Manchester City, el Chelsea i el mateix United. A la Bundesliga, Robert Lewandowski lidera la llista, monopolitzada pel Bayern de Munic, amb vint-i-tres milions, mentre que a la Serie A els salaris són molt més baixos, ja que hi ha molts menys impostos, i Paulo Dybala, de la Juventus, és el més ben pagat amb tretze milions i mig. Totes les xifres estan indicades en valors bruts.



Més notícies
Jürgen Klopp i Pep Guardiola, entrenadors del Liverpool i del Manchester City | Europa Press
Aquests són els entrenadors i futbolistes més ben pagats d’Europa
Notícia: Aquests són els entrenadors i futbolistes més ben pagats d’Europa
Comparteix
Cristiano Ronaldo i Pep Guardiola dominen a Anglaterra, en una llista sorprenent copada pel Manchester United
Gerard Piqué, Sergio Busquets i Gareth Bale, durant un clàssic de la temporada 2018/2019 | Europa Press
Piqué lidera una llista surrealista de jugadors que més cobren a la Lliga
Notícia: Piqué lidera una llista surrealista de jugadors que més cobren a la Lliga
Comparteix
L'Équipe desvela els principals salaris dels futbolistes de la Lliga espanyola, amb dos suplents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa