Món Esport
Brutal estripada d’una llegenda del PSG contra Sergio Ramos

Sergio Ramos continua vivint un autèntic calvari al París Saint-Germain (PSG). Va de lesió en lesió i no hi ha manera que aconsegueixi reunir la continuïtat necessària per agafar el rodatge que un futbolista necessita. Les seves dades són tan nefastes que reflecteixen a la perfecció el desastre de temporada que està vivint: només ha pogut disputar cinc partits durant els vuit mesos que ha estat a la capital francesa. A hores d’ara no entra a les convocatòries del tècnic argentí Mauricio Pochettino per problemes físics i no hi ha una data prevista per al seu retorn.

Alain Roche carrega contra Sergio Ramos

Els aficionats i l’entorn del PSG ja han assumit que no hi ha res a fer amb el defensa central andalús que va suposar un abans i un després a la història del Reial Madrid. És habitual que apareguin periodistes o figures destacades del club carregant contra ell i darrerament hi ha hagut un nou exemple. És el cas d’Alain Roche, un futbolista que va jugar el tram més llarg de la seva carrera al PSG, entre 1992 i 1998, i que va ser internacional amb França en 25 ocasions, fins al punt que va disputar l’Eurocopa de 1996, quan era, justament, jugador del PSG.

Roche era central, com Ramos, i ha opinat sobre el seu rendiment des d’un punt de vista professional més autoritzat. L’exfutbolista ha comparat la seva situació personal amb la del jugador de Camas: “El seu cos ja no dona per més. Ara ha de prendre una decisió molt difícil. Jo vaig veure que no podia córrer més pel meu turmell, així que no em va quedar més remei que parar. Només ell sabrà què ha de fer”. De tota manera, Roche indica a Ramos quin és el camí que hauria de seguir: “Ha donat molt, però des del meu punt de vista la seva temporada ha acabat. Si juga dos partits i es torna a lesionar, què hem de fer? És una situació preocupant…”. Finalment, ha qualificat Ramos d'”aposta fallida” per part del PSG i ha assegurat que és un cas “trist”. Són declaracions d’Alain Roche al Canal+ francès.



Més notícies
Sergio Ramos i Gerard Piqué, durant un clàssic | Europa Press
L’exemple que demostra la gran enveja que Ramos té de Piqué
Notícia: L’exemple que demostra la gran enveja que Ramos té de Piqué
Comparteix
El diari Sport revela que el central andalús es va indignar quan va saber quant cobrava Piqué
Sergio Ramos i Mbappé, al PSG | @sergioramos
Mbappé hauria demanat el cap de Ramos per renovar amb el PSG
Notícia: Mbappé hauria demanat el cap de Ramos per renovar amb el PSG
Comparteix
El davanter desitjaria ser més protagonista, en detriment de pesos pesants com l'andalús

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rd a febrer 23, 2022 | 12:53
    rd febrer 23, 2022 | 12:53
    cromanyó

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa