Món Esport
L’exemple que demostra la gran enveja que Ramos té de Piqué

Sergio Ramos i Gerard Piqué han estat els líders dels seus respectius equips durant molts anys. El primer, merengue fins a la medul·la, va defensar la samarreta del Reial Madrid entre 2005 i 2021 i els darrers anys va arribar a ser el capità de l’equip blanc. El segon, culer de naixement, juga al Futbol Club Barcelona des de 2009 i ja ha anunciat que es retirarà al club de la seva vida quan arribi el moment, que serà en els pròxims. Piqué i Ramos, tots dos defenses centrals, també han estat els millors del món en la seva posició durant una dècada, així que són molts els punts en comú entre totes dues figures del futbol global.

Ara, però, el diari Sport revela que existeix una connexió més entre els dos jugadors que ha estat oculta durant molts anys. Segons informa aquest mitjà de comunicació esportiu, Sergio Ramos hauria utilitzat la figura de Gerard Piqué per negociar els seus contractes amb el Reial Madrid. Quan el defensa andalús va descobrir que el seu homònim al Futbol Club Barcelona rebia molts més diners que ell, va demanar a Florentino Pérez cobrar el mateix que ell o fins i tot més. Les negociacions de renovació contractual entre Ramos i el Madrid sempre han estat complicades, fins al punt que això va provocar la seva marxa al París Saint-Germain l’any passat, i ara s’ha conegut que la comparació del seu salari amb el de Piqué l’hauria indignat moltíssim en el moment en què va conèixer els detalls al respecte.

“Si Piqué cobra això, jo vull el mateix o més”, hauria al·legat Ramos per renovar alguns dels seus contractes amb el Madrid. De fet, tots dos centrals han estat sempre vinculats per una relació tensa i fins i tot quan compartien equip a la selecció espanyola tenien alguns enfrontaments que feien saltar guspires al vestidor. Per tant, no es fa estrany descobrir que l’enveja va martiritzar Ramos quan va descobrir que Piqué cobrava molt més al Barça que no pas ell al Reial Madrid.



Més notícies
Sergio Ramos i Mbappé, al PSG | @sergioramos
Mbappé hauria demanat el cap de Ramos per renovar amb el PSG
Notícia: Mbappé hauria demanat el cap de Ramos per renovar amb el PSG
Comparteix
El davanter desitjaria ser més protagonista, en detriment de pesos pesants com l'andalús
Sergio Ramos, jugador del PSG | Paris Saint Germain
Sergio Ramos torna a decebre el PSG abans del partit contra el Madrid
Notícia: Sergio Ramos torna a decebre el PSG abans del partit contra el Madrid
Comparteix
El central espanyol continua lesionat i es perdrà l'anada de l'eliminatòria entre el PSG i l'equip blanc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa