Món Esport
El gran assenyalat de la crisi del PSG

La derrota del París Saint-Germain (PSG) contra el Bayern de Munic a l’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League és el darrer episodi que agreuja la crisi esportiva que està vivint el club parisenc. Des de França, ja han posat el punt de mira en un dels seus jugadors, responsabilitzant-lo de la mala ratxa que està tenint l’equip. En aquests moments, el gran assenyalat a la capital francesa és l’extrem brasiler Neymar, el qual no ha aparegut en els moments que més el necessitava el seu equip i que ha tornat a abaixar el ritme després de la Copa del Món disputada a Qatar.

Neymar ho juga tot i no apareix

El partit del París Saint-Germain contra el Bayern de Munic ha servit per, un cop més, mostrar al món que Neymar no apareix en els moments de màxima exigència. El brasiler es camufla entre tots els futbolistes i no mostra la màgia amb la qual ha meravellat tantes vegades els aficionats del món del futbol. A més a més, amb la manca de Kylian Mbappé al terreny de joc durant la primera part i que Leo Messi ha arribat tocat al duel contra els bavaresos, Neymar hauria d’haver estat el responsable de liderar un equip que, en els darrers dies, ha caigut eliminat de la copa francesa i ha vist com el Mònaco els golejava a la lliga per quatre gols a un.

Neymar Jr, jugador del PSG, abans del partit contra el Rennes | Europa Press
Neymar Jr, jugador del PSG, abans del partit contra el Rennes | Europa Press

La premsa francesa assenyala Neymar pel seu baix rendiment

Per altra banda, no només els aficionats han estat els únics que han assenyalat Neymar pel seu mal rendiment, sinó que la premsa francesa ha estat la que més ha carregat contra el brasiler. Cal recordar que Neymar va ser el primer fitxatge estel·lar que va fer el París Saint-Germain durant la darrera dècada i, des d’aleshores, no ha demostrat ser el líder que, suposadament, havia de ser. Un dels motius pels quals Neymar va marxar del Barça va ser per liderar un projecte molt ambiciós, el qual ha acabat sent un fracàs, ja que el PSG encara no ha alçat el títol que tant desitja: la UEFA Champions League.



Més notícies
Messi es lamenta d'una ocasió fallada en el partit del PSG contra el Bayern de Munic | Europa Press
El Bayern ensenya les vergonyes del PSG a Europa (0-1)
Notícia: El Bayern ensenya les vergonyes del PSG a Europa (0-1)
Comparteix
El conjunt bavarès ha assaltat el Parc dels Prínceps amb superioritat i encarrila la classificació per als quarts de final de la Champions
Postal de l'entrenament del PSG previ a l'anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League de la temporada 2022/2023 contra el Bayern de Munic | Europa Press
El PSG dona una notícia inesperada en el seu moment més crític
Notícia: El PSG dona una notícia inesperada en el seu moment més crític
Comparteix
L'equip francès recupera Mbappé i Messi per a l'anada dels vuitens de Champions contra el Bayern
Neymar i Zaire-Emery, celebrant el gol del segon | Europa Press
Mala maror al vestidor del PSG abans del duel de Champions contra el Bayern
Notícia: Mala maror al vestidor del PSG abans del duel de Champions contra el Bayern
Comparteix
Neymar i Marquinhos es van discutir amb el director esportiu, Luis Campos
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi empitjora encara més la crisi del PSG
Notícia: Messi empitjora encara més la crisi del PSG
Comparteix
L'argentí pateix una lesió als isquiotibials i es dubta pel partit de Champions contra el Bayern de Munic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa