Món Esport
El PSG dona una notícia inesperada en el seu moment més crític

El Paris Saint-Germain ha donat a conèixer la millor notícia que podien rebre els seus aficionats en plena crisi de resultats i de sensacions. Després de la lesió de Kylian Mbappé, que feia indicar que estaria tres setmanes de baixa, finalment el francès ha escurçat el termini de recuperació i estarà disponible per a l’anada de la ronda dels vuitens de final de la UEFA Champions League que l’equip disputarà aquest dimarts 14 de febrer a les 21:00 hores al Parc dels Prínceps ni més ni menys que contra el Bayern de Munic.

És veritat que, els últims dies, el davanter ja estava recuperat i havia participat en els entrenaments del conjunt entrenat per Christophe Galtier. Però si es té en compte el presagi de la lesió, és una notícia completament inesperada. De fet, les tres setmanes de baixa van ser anunciades pel club, en un comunicat.

Mbappé es va lesionar el passat 1 de febrer, en un partit de la Ligue 1 contra el Montpellier. Després de fallar dos cops un penal -el primer llançament, i la repetició, després que l’equip rival hagués envaït l’àrea de forma il·legal-, va patir una lesió a la cuixa esquerra, a l’altura del bíceps femoral. Tot feia indicar que es perdria aquesta anada de vuitens de final. Finalment, però, no ha passat ni dues setmanes de baixa i hi serà.

Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press

La presència de Mbappé en aquest partit ho canvia tot. És veritat que ara cal resoldre si serà de la partida, o si entrarà com a suplent, tenint en compte la seva lleugera inactivitat. Ho canvia tot, en primer lloc, perquè és obvi que el PSG guanya la presència del jugador més desequilibrant del moment, tal com ha demostrat els últims anys. Però també perquè quan ha estat de baixa, l’equip s’ha ressentit de valent.

El PSG ha patit molt sense Mbappé

En total, Mbappé s’ha perdut els últims tres partits. Doncs bé, els francesos els han resolt amb una victòria i dues derrotes preocupants i doloroses. Després d’imposar-se al Toulouse per 2-1 a la Ligue 1, van caure eliminats de la Copa de França en la ronda dels vuitens de final, al camp de l’Olympique de Marsella, per 2-1. A continuació, en una nova jornada del campionat domèstic de lliga, van perdre al camp del Mònaco per 3-1.

Leo Messi, absent en l’últim partit, l’altra novetat a la llista

Val a dir que en aquest darrer partit al principat tampoc hi era Leo Messi. L’argentí va deixar el partit de la Copa de França amb una lesió als isquiotibials i va ser baixa contra el Mònaco, però també ha entrat a la llista de la Champions. Una altra bona notícia, però, en aquest cas, molt més previsible. La llista de convocats també està formada per Gianluigi Donnarumma, Sergio Rico, Alexandre Letellier, Achraf Hakimi, Presnel Kimpembe, Sergio Ramos, Marquinhos, Marco Verratti, Fabian Ruiz, Neymar, Juan Bernat, Danilo Pereira, Vitinha, Nuno Mendes, Carlos Soler, Timothée Pembélé, El Chadaille Bitshiabu, Warren Zaïre-Emery, Ismael Gharbi i Hugo Ekitike.



Més notícies
Neymar i Zaire-Emery, celebrant el gol del segon | Europa Press
Mala maror al vestidor del PSG abans del duel de Champions contra el Bayern
Notícia: Mala maror al vestidor del PSG abans del duel de Champions contra el Bayern
Comparteix
Neymar i Marquinhos es van discutir amb el director esportiu, Luis Campos
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi empitjora encara més la crisi del PSG
Notícia: Messi empitjora encara més la crisi del PSG
Comparteix
L'argentí pateix una lesió als isquiotibials i es dubta pel partit de Champions contra el Bayern de Munic
Leo Messi i Cengiz Under, durant l'Olympique de Marsella-PSG de la Copa de França | Europa Press
S’agreuja la crisi del PSG en el pitjor moment possible
Notícia: S’agreuja la crisi del PSG en el pitjor moment possible
Comparteix
L'equip francès ha quedat eliminat de la Copa, evidenciant la seva dependència de Mbappé a pocs dies de jugar contra el Bayern a la Champions
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El PSG confirma el pitjor pronòstic amb la lesió de Mbappé
Notícia: El PSG confirma el pitjor pronòstic amb la lesió de Mbappé
Comparteix
El francès estarà tres setmanes de baixa, i es perdrà l'anada dels vuitens de Champions contra el Bayern

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa