Món Esport
Mala maror al vestidor del PSG abans del duel de Champions contra el Bayern

El vestidor del Paris Saint-Germain és un autèntic polvorí. La constel·lació d’estrelles que hi ha dins la plantilla no és fàcil de gestionar i, després del partit contra el Mònaco, va esclatar tot. Un cop finalitzat el duel a l’estadi Lluís II, hi va haver una forta discussió entre membres de l’equip i Luis Campos, el director esportiu dels francesos. Segons informa Mundo Deportivo, Neymar Jr i Marquinhos van escridassar-se amb Campos. Per altra banda, també hi va haver retrets entre Hugo Ekitike i el mateix Neymar i entre Marquinhos i Gianluigi Donarumma. Dins el vestidor no hi havia ni Lionel Messi ni Kylian Mbappé, que descansaven per estar a punt contra el Bayern. En tot cas, el caldo de cultiu que hi ha no afavoreix gens els parisencs abans del crucial partit que tenen dimarts contra els bavaresos.

Tensió creixent a París

El PSG és el líder indiscutible de la Ligue 1, però això és una cosa que ja se li pressuposa a un equip plagat d’estrelles mundials. El veritable repte dels francesos és aixecar la primera Champions League de la seva història. Després de diversos fracassos consecutius, amb el trident Messi-Neymar-Mbappé semblava que aquest seria l’any. Doncs bé, a la prèvia de l’anada dels vuitens de final contra el Bayern de Munic, la tensió dins el vestidor parisenc és total. Després de la segona derrota consecutiva al campionat domèstic, diversos jugadors es van discutir entre ells i també amb el director esportiu, Luis Campos. Segons informa MD, Neymar es va discutir amb el jove Ekitike, mentre Marquinhos va retreure a Donarumma que anés a saludar els ultres.

Leo Messi i Neymar Jr, jugadors del PSG, abans del partit contra el Rennes | Europa Press
Leo Messi i Neymar Jr, jugadors del PSG | Europa Press

Partidàs per encetar els vuitens

La Champions League ens ha regalat una eliminatòria de vuitens de final que bé podria ser la final. De fet, ja va ser-ho fa tres temporades: PSG-Bayern. A priori, els francesos eren favorits per la constel·lació d’estrelles que tenen en atac. Ara, però, amb les trifulgues que hi ha dins el vestidor i el bon moment que travessen els alemanys, la balança es pot haver desequilibrat. Caldrà veure com responen els jugadors sobre la gespa i si el Parc dels Prínceps anima incondicionalment el seu equip, però les sensacions prèvies no són les millors. A propòsit d’això, ni Mbappé ni Messi estaven presents durant les discussions, per la qual cosa es trobaran un ambient enrarit.



Més notícies
Bernardo Silva i Jack Grealish, parlant amb l'àrbitre durant un partit de Premier League | Europa Press
El PSG podria fitxar un dels principals desitjos del Barça de Xavi
Notícia: El PSG podria fitxar un dels principals desitjos del Barça de Xavi
Comparteix
Bernardo Silva podria abandonar Manchester aquest estiu, per la delicada situació que viu el club
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi empitjora encara més la crisi del PSG
Notícia: Messi empitjora encara més la crisi del PSG
Comparteix
L'argentí pateix una lesió als isquiotibials i es dubta pel partit de Champions contra el Bayern de Munic
Leo Messi i Cengiz Under, durant l'Olympique de Marsella-PSG de la Copa de França | Europa Press
S’agreuja la crisi del PSG en el pitjor moment possible
Notícia: S’agreuja la crisi del PSG en el pitjor moment possible
Comparteix
L'equip francès ha quedat eliminat de la Copa, evidenciant la seva dependència de Mbappé a pocs dies de jugar contra el Bayern a la Champions
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Un exjugador del PSG: “Renovar Messi és una molt mala idea”
Notícia: Un exjugador del PSG: “Renovar Messi és una molt mala idea”
Comparteix
Jerome Rothen ha fet unes crítiques molt fortes a l'argentí i al seu compromís amb l'equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa