Món Esport
La premsa de Madrid reobre el serial Mbappé: diuen que vol marxar del PSG

Malgrat que fa pocs mesos el davanter francès Kylian Mbappé va renovar el seu contracte amb el París Saint-Germain (PSG) fins a 2025, el Reial Madrid (o més aviat el madridisme) torna a la càrrega amb un serial que sembla que no acabarà mai. El diari Marca ha assegurat que Mbappé hauria demanat la seva sortida imminent del PSG.

Concretament, segons el mitjà madrileny, l’emissora monegasca RMC ha avançat la notícia, tot alertant que no hi ha marxa enrere. És a dir, que el campió del món ja tindria presa la seva decisió i que seria irrevocable. Tot i això, el fet que hagi renovat recentment fa que la sortida sigui pràcticament impossible. Cal tenir en compte que l’estiu de 2021 Mbappé ja va intentar fer realitat la seva sortida amb contracte en vigor, i la resposta per part del president, Nasser Al-Khelaifi, va ser negativa.

Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG | Europa Press
Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG | Europa Press

Mbappé ja hauria volgut marxar del PSG el passat mes de juliol

Però hi ha més teca. Segons la mateixa font, aquest desig de marxar del club campió francès ve de fa mesos. Això és molt significatiu: Mbappé va renovar durant el mes de maig… però al juliol ja volia sortir! Tot i això, el PSG li va comunicar que només li facilitaria el traspàs al Liverpool, i no pas al Reial Madrid, que era el destí més sonat.

La resposta del PSG a Mbappé durant l’estiu, molt cridanera

Una decisió cridanera. En la majoria d’ocasions, quan un club veta un altre en el context d’una venta i prioritza un tercer és perquè un és competidor seu i l’altre no. Tot i això, tant els britànics com els espanyols són rivals dels francesos a la UEFA Champions League. És veritat que els blancs en són els vigents campions i tenen més potencial, però un Liverpool amb Mbappé també seria molt temible. Per tant, això pot tenir diverses lectures, com ara la rancúnia ja coneguda per tothom que té Al-Khelaifi vers el Madrid, equip fundador del projecte de la Superlliga.

Per tant, i sempre segons les informacions de RMC i les confirmacions del diari Marca, tot va quedar en res. Sigui com sigui, i segons va informar el diari francès L’Équipe fa poc, Mbappé té contracte fins a l’any 2024. Per tant, a menys que els dirigents del PSG canviin d’idea, hi haurà de continuar fins a aquell moment.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG, i Leandro Paredes, de la Juventus, en un partit de Champions d'aquesta temporada | Europa Press
La frase d’un excompany de Mbappé que defineix l’ambient que hi ha al PSG
Notícia: La frase d’un excompany de Mbappé que defineix l’ambient que hi ha al PSG
Comparteix
L'argentí Leandro Paredes, ara a la Juventus, ha estat preguntat per la seva relació amb el davanter
Neymar Jr. i Kylian Mbappé, durant un entrenament amb el PSG | Europa Press
La guerra entre Mbappé i Neymar al PSG es converteix en pública
Notícia: La guerra entre Mbappé i Neymar al PSG es converteix en pública
Comparteix
Tots dos jugadors han fet declaracions durant l'aturada de seleccions
Kylian Mbappé, amb Aminata Diallo | @KMbappe
Mbappé apareix en el cas Hamraoui, que no deixa de complicar-se
Notícia: Mbappé apareix en el cas Hamraoui, que no deixa de complicar-se
Comparteix
El nom de la mare del davanter francès, Fayza Lamari, apareix en la investigació contra Aminata Diallo, presumpta autora intel·lectual de la pallissa a la jugadora del PSG
Kylian Mbappé, jugador del Paris Saint-Germain | @equipedefrance
Mbappé genera a la selecció francesa un nou conflicte
Notícia: Mbappé genera a la selecció francesa un nou conflicte
Comparteix
El jugador no assistirà a una sessió fotogràfica per un desacord en matèria de drets d'imatge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa