Món Esport
Mbappé apareix en el cas Hamraoui, que no deixa de complicar-se

Durant les darreres hores han començat a aparèixer proves gairebé definitives per esclarir el cas de la pallissa que Kheira Hamraoui, jugadora del París Saint-Germain (PSG) i ex del Futbol Club Barcelona, va rebre a finals de 2021 a la capital francesa. Després que es descartés la relació d’Éric Abidal, també ex del Barça, en aquest cas, totes les mirades s’han centrat en la seva companya Aminata Diallo, de qui han sortit moltes proves que l’incriminen i l’assenyalen com a presumpta autora intel·lectual de l’agressió. En aquesta investigació, però, no deixen d’aparèixer noms inesperats i el darrer a entrar en escena ha estat el davanter del PSG Kylian Mbappé.

Fayza Lamari, mare de Kylian Mbappé, relacionada amb Aminata Diallo, presumpta autora intel·lectual de la pallissa contra Kheira Hamraoui

Segons informa Le Parisien, el nom de la mare del futbolista francès, Fayza Lamari, ha estat investigat per la policia francesa. Aminata Diallo ha estat una figura pròxima a Mbappé i a la seva família, cosa que l’hauria fet sentir intocable. Lamari s’ha situat al focus de la investigació per haver intentat pressionar el PSG per forçar la renovació de Diallo. La mare de Mbappé ha reconegut haver-se reunit amb Diallo en diverses ocasions, però ha negat que pressionés el club del seu fill. Ara bé, sí que accepta que va comentar aquest tema amb el PSG, però refusant que hagués orquestrat una campanya.

Kylian Mbappé amb la seva mare, Fayza Lamari | @KMbappe
Kylian Mbappé amb la seva mare, Fayza Lamari | @KMbappe

Una empresa de Mbappé estava preparant un documental sobre la carrera de Diallo

D’altra banda, el nom del mateix davanter francès Kylian Mbappé també s’ha relacionat amb Aminata Diallo més enllà dels vincles que pogués tenir la jugadora amb la seva mare. Zebra Valley, una empresa audiovisual propietat de l’astre parisenc, estava preparant un documental sobre la vida i la carrera de la presumpta autora intel·lectual de l’agressió contra Kheira Hamraoui. Finalment, aquest producte no es va desenvolupar més i no va veure la llum, ja que va esclatar tot el cas de la pallissa. La relació tant de Mbappé com de la seva mare, Fayza Lamari, amb Diallo no sembla que els hi hagi de comportar problemes, però no deixa de ser sorprenent que apareguin nous noms en aquesta investigació, com ja va passar amb Éric Abidal en el seu dia.



Més notícies
Kheira Hamraoui, jugadora del Paris Saint-Germain | Europa Press
Troben una prova escandalosa i quasi definitiva en el cas Hamraoui
Notícia: Troben una prova escandalosa i quasi definitiva en el cas Hamraoui
Comparteix
La policia francesa, a punt de resoldre la investigació de l'agressió que va patir l'exjugadora del Barça fa un any
Marco Asensio, durant un entrenament amb el Madrid | Europa Press
El jugador que podria acabar al Barça després de set temporades al Madrid
Notícia: El jugador que podria acabar al Barça després de set temporades al Madrid
Comparteix
Marco Asensio no tanca la porta a la possibilitat d'incorporar-se al club blaugrana
Sergio Busquets, capità del Barça | Europa Press
Busquets hauria pres una decisió definitiva sobre el seu futur
Notícia: Busquets hauria pres una decisió definitiva sobre el seu futur
Comparteix
El migcampista català estaria disposat a abandonar el Barça aquest estiu
Josep Maria Bartomeu, amb Leo Messi | Europa Press
Les condicions que va posar Messi a Bartomeu per renovar, segons El Mundo
Notícia: Les condicions que va posar Messi a Bartomeu per renovar, segons El Mundo
Comparteix
Uns correus electrònics entre els representants del futbolista i l'expresident del Barça haurien revelat aquesta informació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa