Món Esport
Les condicions que va posar Messi a Bartomeu per renovar, segons El Mundo

Leo Messi hauria fet un seguit de peticions molt polèmiques a Josep Maria Bartomeu, expresident del Futbol Club Barcelona, per renovar el seu contracte l’estiu de 2020. El diari El Mundo assegura que ha tingut accés a correus electrònics intercanviats entre els representants del futbolista argentí, entre els quals hi ha el seu pare, Jorge Messi, i Bartomeu i en revela el suposat contingut. El futbolista argentí hauria demanat allargar el seu contracte durant tres anys més amb el Barça, és a dir, fins a 2023, a canvi de les següents condicions.

Les peticions de Messi a Bartomeu per renovar

En primer lloc, Messi hauria demanat a Bartomeu que el seu salari recuperés els diners retallats després de la rebaixa salarial per la pandèmia del coronavirus i que, a més a més, se l’indemnitzés amb uns interessos del 3%. També hauria exigit una bonificació econòmica de deu milions d’euros per renovar, el que es coneix com una clàusula de fidelitat. D’altra banda, també hi hauria condicions més esbojarrades, com per exemple una llotja privada al Camp Nou només per a la família de Leo Messi i per a la de Luis Suárez. També hauria demanat un avió privat amb el qual poder viatjar a l’Argentina i la renovació del seu assistent de confiança, Pepe Costa. Finalment, destaca el fet que volgués eliminar la seva clàusula de rescissió per poder marxar així del Barça gratuïtament en qualsevol moment.

L’estiu de la pandèmia, el 2-8, el burofax i l’entrevista contra Bartomeu

Per posar en context aquesta informació, cal tenir en compte que aquests correus electrònics entre els representants de Messi i Josep Maria Bartomeu s’haurien intercanviat l’estiu de 2020. En aquells moments, el món acabava de sortir dels moments més durs de la pandèmia del coronavirus, però la situació continuava sent molt inestable. La fase final de la UEFA Champions League es va jugar a la bombolla sanitària de Lisboa, on el Barça va caure eliminat per 2-8 contra el Bayern de Munic. Pocs dies després es coneixeria que Messi havia enviat un burofax a Bartomeu per abandonar el club, però el president ho va impedir i aleshores l’argentí va donar una entrevista per carregar contra ell. Un any més tard, l’astre de Rosario acabaria deixant el Barça definitivament per marxar al París Saint-Germain.



Més notícies
Leo Messi celebra un gol amb el PSG | Europa Press
Messi provoca un canvi radical a França
Notícia: Messi provoca un canvi radical a França
Comparteix
El seu gran rendiment en aquest inici de temporada amb el PSG li ha valgut la redempció
Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG | Europa Press
El president del PSG deixa en evidència el mandat de Bartomeu
Notícia: El president del PSG deixa en evidència el mandat de Bartomeu
Comparteix
Al-Khelaïfi lamenta haver de competir contra un Barça amb un deute econòmic tan elevat
Sergio Ramos i Leo Messi, presentats a París | Europa Press
VÍDEO | Leo Messi se’n riu de Sergio Ramos en ple partit del PSG
Notícia: VÍDEO | Leo Messi se’n riu de Sergio Ramos en ple partit del PSG
Comparteix
El davanter argentí no ha pogut contenir un somriure quan l'andalús ha fallat una xilena
Mbappé i Messi, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Les declaracions que poden fer esclatar una guerra entre Messi i Mbappé
Notícia: Les declaracions que poden fer esclatar una guerra entre Messi i Mbappé
Comparteix
El llegendari exfutbolista anglès Wayne Rooney ha carregat contra l'astre francès

Comentaris

  1. Icona del comentari de: bartomeu, de moment una nit a la presó a setembre 21, 2022 | 13:11
    bartomeu, de moment una nit a la presó setembre 21, 2022 | 13:11
    el bartomeu va fer tota una pila de negocis del roberto las cabras, ha arruïnat el club. I va fer i desfer per hipotecar-lo El Messi, podia i tenia tot el dret del món, a demanar el que volgués I com que el barto, que volia vendre el Messi, aleshores aquest, va demanar el que no estava escrit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa