Món Esport
El president del PSG deixa en evidència el mandat de Bartomeu

Nasser Al-Khelaïfi, president del Paris Saint-Germain, és conegut per la seva manera agressiva de dirigir. Hi destaquen els obstacles que acostuma a posar en les negociacions amb jugadors o equips, però també les seves declaracions. El qatarià és també el president de l’Associació Europea de Clubs (ECA), un organisme que forma part de la UEFA. Per això, és un gran detractor de la Superlliga, impulsada, entre altres, pel Futbol Club Barcelona. Per aquest motiu, recentment ha deixat anar un atac a l’entitat catalana i la seva situació econòmica. Per tant, també ha deixat en evidència la gestió del predecessor de l’actual president: Josep Maria Bartomeu.

Al-Khelaïfi torna a la càrrega contra la Superlliga

En el marc dels col·loquis Football Talks, el dirigent ha carregat contra el projecte de l’esmentada Superlliga: “Jo l’anomeno la no-Superlliga. El futbol s’ha de desenvolupar de manera que respecti els clubs petits, mitjans i grans, i també els aficionats. Sembla que alguns clubs no volen que els clubs mitjans es facin més grans. Tenen por a la competència”. Ha carregat, doncs, contra el Barça, però també el Reial Madrid i la Juventus, equip fundador de la idea i equip que la suporta, respectivament.

En aquest sentit, ha clamat que “el futbol és més gran que només dos o tres clubs. Això és molt important. S’ha enviat el missatge a tots que ningú no pot trencar l’ecosistema del futbol. Els meus col·legues de l’ECA i jo estem molt en contra de la Superlliga. Els clubs petits i mitjans somien poder arribar a la Champions. No es neix sent un gran club, un es converteix en un gran club. No hi ha un grup tancat per als grans clubs”.

Però això no ha estat tot. I és que a partir d’aquí, Al-Khelaïfi ha fet al·lusió al Barça, sense pronunciar el seu nom, i els seus problemes econòmics: “Hi ha clubs que tenen 1.800 milions de deute. No és saludable. Aquest és el perill en el futbol. La gent es queda quatre o cinc anys com a president i després deixa el deute i es converteix en un desastre per a un altre president”. Per tant, ha lamentat la situació del club, tot apuntant a la gestió de Bartomeu.

La sanció que ha rebut el PSG per incomplir el fair play financer

Finalment, Al-Khelaïfi ha assegurat que “això és el que ha estat passant cicle rere cicle. Això és el que hem de mirar i preocupar-nos perquè això és el que pot destruir el futbol. Necessitem regles per protegir els clubs del deute i del desastre”. Ha assegurat tot plegat dies després que es conegués la notícia que la UEFA ha sancionat l’entitat francesa amb una multa de deu milions d’euros (juntament a altres set clubs, amb altres imports), per haver incomplert el fair play financer.



Més notícies
Nasser Al-Khelaifi, president del PSG | Europa Press
La milionària sanció de la UEFA al PSG per incomplir el Fair Play Financer
Notícia: La milionària sanció de la UEFA al PSG per incomplir el Fair Play Financer
Comparteix
La UEFA sanciona a vuit clubs europeus per no complir la normativa del Fair Play Financer
Sergio Ramos i Leo Messi, presentats a París | Europa Press
VÍDEO | Leo Messi se’n riu de Sergio Ramos en ple partit del PSG
Notícia: VÍDEO | Leo Messi se’n riu de Sergio Ramos en ple partit del PSG
Comparteix
El davanter argentí no ha pogut contenir un somriure quan l'andalús ha fallat una xilena
Jugadors del PSG celebren un dels gols en el 1-7 al Lille | Europa Press
L’estratosfèric objectiu que s’ha marcat el PSG per a aquesta temporada
Notícia: L’estratosfèric objectiu que s’ha marcat el PSG per a aquesta temporada
Comparteix
Els parisencs busquen noves motivacions en una Ligue 1 sense rivals
Sergio Ramos, durant un entrenament | Europa Press
Sergio Ramos viu una nova crisi al PSG quan menys ho esperava
Notícia: Sergio Ramos viu una nova crisi al PSG quan menys ho esperava
Comparteix
Segons informa L'Èquipe, el director esportiu Luis Campos ja li ha comunicat que se li busca competència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa