Món Esport
Troben una prova escandalosa i quasi definitiva en el cas Hamraoui

Kheira Hamraoui, jugadora del Paris Saint-Germain i exjugadora del Futbol Club Barcelona, va patir una forta i sonada agressió fa quasi un any. El novembre de 2021, uns assaltants encaputxats van colpejar-li les cames amb una barra de ferro per causar-li problemes físics a aquesta part del cos. En primera instància es va culpar la seva companya Aminata Diallo. Després que s’acabés posant el focus en altres possibles responsables, ara la policia francesa ha trobat una prova que podria ser definitiva vers la mateixa Diallo.

Després que la setmana passada tornessin a detenir Diallo, ara Le Parisien ha publicat un informe de la policia judicial que incrimina Diallo, amb detalls. En primer terme, el text resa que “ha quedat provat que Diallo alimentava un odi real contra la seva companya al PSG, a qui considerava un obstacle per a la seva pròpia carrera esportiva”. Cal recordar que totes dues jugadores comparteixen posició, i que l’arribada de Hamraoui a l’equip francès va condemnar Diallo a la suplència. A més, l’agressió es va produir tot just abans d’un partit important, de la UEFA Women’s Champions League contra el Reial Madrid.

A continuació, el text explica que la jugadora patia una “deriva psicològica lenta que s’ha tornat, per dir-ho així, patològica”. A més, s’accentua la “profunda gelosia” que la presumpta agressora tenia vers la víctima especialment pel fet que van trobar uns missatges d’odi enviats per la primera a la segona a través de l’aplicació Whatsapp.

Diallo va buscar a internet “com partir una ròtula”

Finalment, el més flagrant és que la policia ha detectat que uns dies abans de l’agressió Diallo va buscar a internet, a través del seu ordinador personal, les frases “còctel de drogues perilloses” i “com partir una ròtula”. Per tant, tot plegat podria ser definitiu perquè Diallo, finalment, sigui considerada culpable. Pel camí, aquests darrers mesos, la policia ha treballat amb altres possibles culpables. Entre ells, l’exjugador i exdirectiu del Barça Éric Abidal i l’exdona d’aquest, Hayet Abidal.

Després del succés, Hamraoui es va perdre, comptant el matx contra el Madrid, vuit partits. Afortunadament es va recuperar, i es va reincorporar al conjunt francès el gener de 2022. I quan es va saber el que havia passat i inicialment es va culpar Diallo, la francesa va quedar apartada de l’equip, tornant el mateix dia que la seva companya.



Més notícies
Kheira Hamraoui, jugadora del PSG | Europa Press
Hamraoui trenca el silenci i destapa una gran mentida sobre la seva pallissa
Notícia: Hamraoui trenca el silenci i destapa una gran mentida sobre la seva pallissa
Comparteix
La jugadora del PSG ha defensat que Éric Abidal i la seva dona no hi van tenir cap relació
Kheira Hamraoui, exjugadora del Barça | Europa Press
Hamraoui torna a jugar i la dona d’Abidal se’n fot d’ella públicament
Notícia: Hamraoui torna a jugar i la dona d’Abidal se’n fot d’ella públicament
Comparteix
"Has fet un bon partit el diumenge. Desitjo que siguis titular tant a la vida, com al camp", ha escrit
Aminata Diallo, jugadora del PSG | Europa Press
Diallo podria no tenir res a veure en l’agressió a Hamraoui
Notícia: Diallo podria no tenir res a veure en l’agressió a Hamraoui
Comparteix
Les declaracions de les dues futbolistes haurien fet canviar la hipòtesi policial
Kheira Hamraoui, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
Una jugadora del PSG contracta sicaris per lesionar la seva companya exblaugrana
Notícia: Una jugadora del PSG contracta sicaris per lesionar la seva companya exblaugrana
Comparteix
Aminata Diallo es troba sota custòdia policial per haver atacat Kheira Hamraoui

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa