Món Esport
Diallo podria no tenir res a veure en l’agressió a Hamraoui
  • CA

La jugadora del PSG Aminata Diallo ha quedat en llibertat sense càrrecs després d’haver estat acusada de contractar uns sicaris perquè propinessin una pallissa a la seva companya d’equip i exblaugrana Keira Hamraoui. Els fets han succeït aquesta mateixa setmana després d’un sopar de germanor de la plantilla del Paris Saint Germain. Totes dues jugadores eren al mateix cotxe i uns encaputxats van fer sortir l’exfutbolista del Barça i la van colpejar a les cames amb una barra de ferro.

Aminata Diallo va ser la primera sospitosa en veure que els assaltants no havien tingut cap intenció de cometre un robatori i tan sols havien colpejat les cames de la futbolista. Per tant, la hipòtesi policial considerava que Diallo podria haver organitzat l’atac amb l’objectiu de lesionar Hamraoui i poder gaudir de més minuts de joc. Però, les declaracions de les dues jugadores han fet que la investigació faci un gir de 180 graus.

El diari francès L’Équipe assegura que ambdues futbolistes han ofert una versió molt similar dels fets. A més, les dues declaracions destaquen que un dels assaltants va pronunciar les paraules “home casat”. La policia ha vinculat aquest fet amb una sèrie de trucades que va fer una antiga parella de Hamraoui a quatre companyes d’equip de l’exblaugrana, entre elles Diallo. Durant aquestes conversacions, l’exparella de Keira Hamraoui va assegurar que ella li havia trencat la vida i que es venjaria d’ella fent el mateix”.

Per tant, el principal sospitós de l’agressió a la futbolista és la seva exparella, amb qui va estar durant tres anys mentre jugava al Barça. La policia no descarta que el cotxe on anaven Hamraoui i Diallo aquella nit estigués geolocalitzat amb una balisa per poder conèixer la ubicació de totes dues.



Més notícies
Janne Andersson, entrenador de Suècia | Europa Press
L’entrenador de Suècia acusa Espanya de joc brut
Notícia: L’entrenador de Suècia acusa Espanya de joc brut
Comparteix
El tècnic suec ha denunciat que no han pogut utilitzar tot l'estadi on jugaran demà
Les jugadores del Barça femení fan pinya | FC Barcelona
Protesta contra la Federació Espanyola al partit entre el Barça i el Llevant
Notícia: Protesta contra la Federació Espanyola al partit entre el Barça i el Llevant
Comparteix
Les futbolistes han protestat per les sancions que van rebre el Llevant, la Reial Societat i el Vila-real

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa