Guardiola i Klopp fan un gran homenatge al futbol (2-2)

El Manchester City i el Liverpool han demostrat que actualment la Premier League es troba un esglaó per sobre de totes les altres competicions de futbol europees, de la mateixa manera que Pep Guardiola i Jürgen Klopp han deixat clar que són dos autèntics mestres de les banquetes. El duel, que s’ha disputat a l’Etihad Stadium, ha estat vibrant, amb ocasions constants a banda i banda. En línies generals es pot considerar que els del de Santpedor han estat una mica superiors als visitants, però el resultat final (2-2) fa justícia al que s’ha vist sobre el terreny de joc, ja que els de Klopp també han estat capaços d’aprofitar molt bé les seves oportunitats. Amb aquest empat, el Liverpool es manté completament viu a la persecució dels de Manchester, que només tenen un punt d’avantatge respecte al seu rival.

Empat espectacular entre el Manchester City de Guardiola i el Liverpool de Klopp

El duel ha començat de la millor manera possible per als citizens. Al minut cinc, Kevin de Bruyne ha avançat els locals gràcies a una diana molt afortunada, amb un xut llunyà que ha rebotat en un defensa i ha enganyat Alisson Becker completament. Els de Guardiola han començat a imprimir el seu domini, però l’avantatge al marcador els ha durat poc, ja que Diogo Jota ha igualat el resultat amb un gol molt oportú al minut tretze. El City ho ha continuat intentant a partir de filtrar passades molt perilloses i en una centrada a l’interior de l’àrea que ha enganxat descol·locada la defensa del Liverpool, Gabriel Jesus ha tornat a avançar els locals.

A la primera meitat, els de Guardiola en podrien haver fet tres o quatre, però a la represa les coses han canviat. No havia passat ni un minut des del xiulet de l’àrbitre, que Sadio Mané, aprofitant una gran passada de Mohamed Salah, ha batut Ederson i ha empatat el partit. Aquest resultat ja no canviaria, però el duel s’ha mantingut vibrant. Tots dos equips s’han alternat el domini en moltes ocasions, però a la recta final el City ha tingut dues ocasions claríssimes que no han entrat de miracle. Per una banda, Riyad Mahrez ha enviat una pilota al pal en un xut de falta, mentre que al temps de descompte De Bruyne ha donat una gran passada al mateix davanter algerià, que ha errat la rematada davant d’Alisson. En qualsevol cas, un espectacle futbolístic dels que creen afició.