Wu Lei aprofita un regal i l’Espanyol segella la permanència (1-0)

L’Espanyol ha superat el Celta per 1-0 gràcies a un solitari gol de Wu Lei al minut 89. L’equip blanc-i-blau ha sumat tres punts en un partit amb molt poques ocasions que semblava condemnat a acabar en empat a zero. Aquest triomf serveix a l’equip de Vicente Moreno per deixar encarrilada la permanència, ja que la seva distància sobre les posicions de descens és ara mateix d’onze punts.

Els minuts inicials de la primera meitat han estat els únics que han comptat amb emoció fins al descans. Els pericos han tingut una bona ocasió només començar. Pedrosa ha recollit fora de l’àrea un refús després d’una jugada de pilota aturada. El lateral esquerre ha xutat des de lluny i Calero ha tocat l’esfèric mínimament per desviat la seva trajectòria. La bola ha acabat sortint molt a prop del travesser. Poc després, Iago Aspas ha fregat el gol quan ha controlat la pilota dins l’àrea i ha provat un xut que ha obligat a estirar-se a Diego López. Des del minut 10 fins al descans, l’única oportunitat ha estat una jugada individual de Sergi Darder, que ha marxat de dos defensors i ha arribat fins a la línia de fons. El balear ha buscat fer la passada de la mort, però el seu servei no ha trobat rematador.

Wu Lei resol el partit ‘in extremis’

El Celta ha tingut molt bones ocasions per marcar als primers minuts del segon temps. Primer, Kevin Vázquez ha fet una centrada des de la dreta i Cabrera ha refusat la pilota cap a la seva pròpia porteria obligant a Diego López a estirar-se per evitar l’autogol. Al minut 65, entre la defensa i el porter de l’Espanyol han tret de forma miraculosa dos xuts seguits en boca de gol de Iago Aspas i Franco Cervi. Els blanc-i-blaus han fet una passa endavant al tram final del duel i han generat les seves ocasions més perilloses. Primer, Wu Lei ha provat un xut potent que ha refusat Dituro. Puado ha caçat el refús, però no ha aconseguit colpejar bé la bola i el seu xut no ha anat entre els tres pals quan el porter visitant ja estava venut. Al minut 89, Dituro ha comès una greu errada en la sortida de pilota. Darder ha recuperat l’esfèric al costat de l’àrea i ha assistit Wu Lei, que ha decantat el partit a favor dels pericos amb un xut molt potent.