El Saragossa acaba amb la ratxa del Girona (1-0)

El Girona ha posat punt final a la seva ratxa de cinc victòries seguides en perdre al camp del Saragossa per 1-0. Un solitari gol de Borja Sainz ha servit als locals per sumar els tres punts. Després d’aquest resultat, l’equip de Míchel continua entre les sis primeres posicions, que permeten jugar el play-off d’ascens. Els catalans estan a set punts de la zona d’ascens directe i a la mateixa distància del setè lloc a l’espera que acabi la jornada.

Borja Sainz decanta el partit

El Saragossa ha dominat la primera part des del principi. Els locals han estat a punt d’avançar-se només començar quan Juan Carlos ha hagut d’estirar-se per evitar que Iván Azón obrís el marcador amb una rematada en boca de gol. Borja Sainz ha pogut aprofitar el rebot, però ha xutat molt fort i ha enviat l’esfèric als núvols. La següent ocasió dels aragonesos ha arribat per mitjà d’una acció de pilota aturada. Eugeni ha buscat la porteria gironina amb un xut de falta i Juan Carlos ha hagut d’intervenir novament per mantenir l’empat. Poc després, Fran Gámez ha estat a punt de sorprendre el porter visitant amb un xut des del centre del camp que no ha anat entre els tres pals per ben poc. La insistència del Saragossa ha tingut premi i Borja Sainz ha obert el marcador al minut 33. El davanter ha rebut tot sol davant Juan Carlos una passada en llarg de Francés i ha superat el porter rival amb una vaselina.

L’equip de Míchel ha intentat fer una passa endavant a l’inici de la segona meitat, però no ha arribat a generar massa perill. A més, el Saragossa ha aconseguit que el partit no tingués un ritme gaire alt. El Girona s’ha bolcat cap a la porteria aragonesa quan s’acostava el final a la recerca de l’empat, però el conjunt de Juan Ignacio Martínez s’ha defensat a la perfecció per aconseguir conservar l’empat. L’única ocasió dels catalans al tram final del duel ha estat un cop de cap d’Stuani que ha refusat Cristian Álvarez amb una gran estirada.