Món Esport
Quan i on veure el Llevant – Barça

El Barça s’enfronta al Llevant al Ciutat de València en la jornada 31 de la Lliga Santander. L’equip de Xavi Hernández buscarà la setena victòria consecutiva en Lliga, un resultat que li permetria recuperar la segona posició de la classificació. El Sevilla ha avançat els blaugranes a la taula de forma momentània perquè ja ha jugat aquesta jornada, on ha aconseguit un triomf davant el Granada. A més, cal tenir en compte que l’equip andalús ha disputat dos partits més que el FC Barcelona fins al moment. D’altra banda, els culers també buscaran escurar les seves opcions de ser campions de Lliga, un objectiu bastant complicat. Ara mateix, el Madrid té quinze punts més que els catalans havent jugat dos partits més.

El rival del Barça necessita puntuar de manera urgent. El Llevant està en posicions de descens i la seva distància respecte a la salvació és de set punts. El conjunt valencià tractarà d’aconseguir un triomf davant l’equip barcelonista que pugui suposar un punt d’inflexió per a la plantilla de cara al tram final del curs.

El Barça comptarà amb un total de sis baixes de cara a aquest duel. Gerard Piqué no podrà jugar per culpa d’unes molèsties a l’adductor i Memphis Depay i Sergiño Dest no s’han recuperat a temps dels seus problemes físics i no estaran disponibles al Ciutat de València. Aquestes absències s’uneixen a les de Sergi Roberto, Ansu Fati i Samuel Umtiti, que pateixen lesions de llarga durada. Xavi ha anunciat que els dos primers podrien estar disponibles en breu. Tenint en compte totes aquestes baixes, l’onze del Barça podria ser el següent: Ter Stegen; Dani Alves, Araujo, Eric García, Jordi Alba; Frenkie de Jong, Busquets, Pedri, Dembélé, Aubamenyang i Ferran Torres.

Quan i on veure el Llevant – Barça

El partit que enfrontarà el Llevant Unió Esportiva i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la jornada 31 de la Lliga Santander, es disputarà aquest diumenge 10 d’abril al Ciutat de València a les 21:00 hores. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Gavi, jugador del Barça | FC Barcelona
Gavi ja hauria decidit el seu futur davant el silenci del Barça
Notícia: Gavi ja hauria decidit el seu futur davant el silenci del Barça
Comparteix
El migcampista té molt clar que vol quedar-se al club blaugrana i triomfar com a culer
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Notícia: El vestidor del Barça estaria ressentit amb Joan Laporta
Comparteix
Els futbolistes blaugranes estarien sorpresos pels alts salaris que rebran Kessié i Christensen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa