Món Esport
Guardiola sorprèn amb les seves paraules després de la polèmica del derbi

El derbi de Manchester va estar a l’altura del que s’esperava: intensitat, tensió, gols i més de tres punts en joc. Els locals van aconseguir remuntar el gol de Jack Grealish i s’han situat només un punt per sota dels citizens, que poden veure com l’Arsenal s’escapa al capdavant de la classificació. El gol de l’empat del United va ser molt polèmic: és una passada llarga per a Marcus Rashford, qui no intervé a la jugada, però distreu els defenses i Bruno Fernandes ho aprofita per rematar a gol. Amb el reglament a la mà, la diana no hauria d’haver pujat al marcador. Després del partit, Pep Guardiola va ser clar: “Rashford està en fora de joc i Bruno Fernandes, no. Però Rashford intervé en la jugada i distreu al nostre porter i als defenses. És el que és. No és un gol legal”. A més, el tècnic de Santpedor ha sorprès a tothom amb unes estranyes declaracions, assegurant que no poden guanyar la Premier League.

Remuntada enèrgica del United

El Manchester City es va quedar amb un pam de nas després de veure com, en cinc minuts, el United remuntava un partit que els sky blues dominaven amb autoritat. Bruno Fernandes i Rashford van capgirar el resultat amb dues dianes que van fer vibrar Old Trafford. Ara bé, el gol del portuguès no hauria d’haver comptat. L’ex de l’Sporting de Portugal no està en fora de joc, però sí que ho està Rashford, qui intervé en la jugada, encara que no toqui la pilota. És un error clar del línier i l’àrbitre del partit, perquè abans de donar-li validesa a l’acció ho van discutir. Guardiola, després del partit, ho tenia clar: “Rashford està en fora de joc i Bruno Fernandes, no. Però Rashford intervé en la jugada i distreu al nostre porter i als defenses. És el que és. No és un gol legal”.

Pep Guardiola, a Old Trafford | Europa Press
Pep Guardiola, a Old Trafford | Europa Press

Declaracions desconcertants de Guardiola

Més enllà de la polèmica que es va generar sobre la gespa, l’entrenador català del City va sorprendre amb unes paraules desconcertants després el matx. “No m’importa la Premier ni la Copa Carabao (d’on va ser eliminat aquesta setmana). No podem guanyar. No m’importa perquè hem guanyat molt. Així que no és un problema”, va declarar Guardiola. No se sap ben bé si són alguna mena de queixa cap al col·lectiu arbitral, una frase derrotista o bé una mica prepotent. En tot cas, l’extècnic culer va quedar tocat després de la dura derrota a Old Trafford, ja que veu com l’Arsenal domina amb mà de ferro la lliga.



Més notícies
Pep Guardiola, a Old Trafford | Europa Press
El City de Guardiola cau al derbi de Manchester amb crueltat (2-1)
Notícia: El City de Guardiola cau al derbi de Manchester amb crueltat (2-1)
Comparteix
Els citizens s'han deixat remuntar i l'Arsenal es pot escapar a la classificació
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
La viral broma de Guardiola sobre la retirada de Gareth Bale
Notícia: La viral broma de Guardiola sobre la retirada de Gareth Bale
Comparteix
L'entrenador català ha parlat de la famosa afició del gal·lès pel golf, assegurant que el convidarà per practicar-lo junts
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola llança un contundent missatge que preocupa al Manchester City
Notícia: Guardiola llança un contundent missatge que preocupa al Manchester City
Comparteix
El tècnic de Santpedor assegura que no farà com Ferguson o Wenger
Kalvin Phillips, durant un entrenament amb el Manchester City | Europa Press
Pep Guardiola aparta un jugador del Manchester City per sobrepès
Notícia: Pep Guardiola aparta un jugador del Manchester City per sobrepès
Comparteix
Kalvin Phillips ha arribat del Mundial de Qatar en baixa forma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa