Món Esport
El City de Guardiola cau al derbi de Manchester amb crueltat (2-1)

El Manchester City de Pep Guardiola ha perdut el derbi de la ciutat. Els citizens no han estat especialment brillants, tot i que han sabut resistir en defensa i aprofitar la primera oportunitat clara que han tingut per avançar-se. El canvi de Jack Grealish per Phil Foden, a la segona part, ha esdevingut crucial perquè els visitants fessin el primer gol del duel. L’ex de l’Aston Villa ha sortit molt endollat i ha fet el primer i únic gol dels sky blues amb una bona rematada de cap, a centrada precisa de Kevin de Bruyne. El Manchester United ha anat de menys a més, amb un Marcus Rashford que es troba en un estat de forma excel·lent, que, per cert, ha quedat tocat físicament. Quan faltaven deu minuts per al final, Bruno Fernandes ha empatat el partit després d’aprofitar una pilotada llarga. El gol ha esperonat de valent l’afició, que ha guiat l’equip a culminar la remuntada, amb gol de Rashford. Una derrota que deixa tocat el City de Guardiola, que veu com els seus veïns s’acosten a només un punt.

El United proposa més a la primera part

A la primera meitat, el Manchester United ha fet valdre la seva condició de local i Old Trafford ha respost amb energia. Els red devils han buscat la porteria d’Ederson amb insistència des dels primers instants. Les dues ocasions més clares les ha tingut Marcus Rashford, qui està en un estat de forma superb: a la primera, després de superar el porter, ha tardat massa a xutar i Joao Cancelo ha tret la pilota sota pals. La segona l’ha desaprofitat xutant al cos d’Ederson, culminant un u contra u des de banda esquerra. Al City li ha costat generar perill i connectar amb els homes d’atac, en gran manera pel bon treball defensiu del mig del camp del United. No obstant això, Riyad Mahrez i Kyle Walker han tingut opcions de gol. Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans.

Erling Haaland, provant una rematada a Old Trafford | Europa Press
Erling Haaland, provant una rematada a Old Trafford | Europa Press

Remuntada local i problemes per al City

A la represa, el City ha continuat sense sentir-se còmode i Raphael Varane ha pogut avançar els locals, però la jugada ha estat anul·lada per fora de joc. De mica en mica, el partit s’ha anat obrint i s’han generat espais per als dos conjunts. Un d’aquests espais l’ha aprofitat Kevin de Bruyne per arribar a línia de fons i servir una centrada mil·limètrica al cap de Grealish, qui ha inaugurat el marcador per als citizens. L’èxtasi dels aficionats visitants ha estat total. Amb el gol, els homes de Guardiola han sabut conservar la possessió i, com s’acostuma a dir, han defensat amb la pilota als peus. El United ha quedat tocat amb la diana de Grealish i han tingut dificultats per apropar-se a l’àrea del City. No obstant això, una pilota llarga l’ha aprofitat Bruno Fernandes per empatar el matx al minut 79. El gol ha animat de valent Old Trafford i, quatre minuts després, Rashford ha capgirat el marcador rematant al fons de la xarxa una passada d’Alejandro Garnacho. La remuntada ha deixat el City amb un pam de nas, que pot veure com l’Arsenal s’escapa a vuit punts.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
La viral broma de Guardiola sobre la retirada de Gareth Bale
Notícia: La viral broma de Guardiola sobre la retirada de Gareth Bale
Comparteix
L'entrenador català ha parlat de la famosa afició del gal·lès pel golf, assegurant que el convidarà per practicar-lo junts
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola llança un contundent missatge que preocupa al Manchester City
Notícia: Guardiola llança un contundent missatge que preocupa al Manchester City
Comparteix
El tècnic de Santpedor assegura que no farà com Ferguson o Wenger
Kalvin Phillips, durant un entrenament amb el Manchester City | Europa Press
Pep Guardiola aparta un jugador del Manchester City per sobrepès
Notícia: Pep Guardiola aparta un jugador del Manchester City per sobrepès
Comparteix
Kalvin Phillips ha arribat del Mundial de Qatar en baixa forma
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola renova amb el Manchester City fins a 2025
Notícia: Guardiola renova amb el Manchester City fins a 2025
Comparteix
El club anglès ha anunciat l'acord amb el tècnic de Santpedor, que continuarà vinculat als 'sky blues' durant dues temporades més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa