Món Esport
VÍDEO | El brillant anunci d’un espònsor de la selecció argentina

Argentina ho ha tornat a fer. És un país complicat per moltes qüestions, però meravellós en d’altres. Quan es tracta de futbol, sempre destaca el segon. Les victòries de l’albiceleste, sempre amb grans futbolistes en plantilla, acostumen a estar acompanyades d’un gran exercici d’eufòria del poble del país sud-americà. I també de cançons o mems ben enginyosos. I també de campanyes publicitàries espectaculars.

En aquest cas, qui ha guanyat el Mundial dels anuncis ha estat la marca de cerveses Schneider. Una marca que patrocina la selecció argentina de futbol masculí, i que ha fet un anunci increïble, que posa la pell de gallina, de cara a la final de la Copa del Món que el combinat de Lionel Scaloni jugarà i intentarà guanyar diumenge, contra la França de Didier Deschamps.

Messi celebra un gol amb Julián Álvarez | Europa Press
Messi celebra un gol amb Julián Álvarez | Europa Press

És un vídeo d’un minut i escaig. Comença emetent extractes de partits de la selecció argentina en Mundials passats, i amb una veu en off que imposa: “La lògica ens diu que el futbol és un joc. No et pot canviar la vida allò que passi durant els noranta minuts. La lògica ens diu que en un simple partit no es juga l’orgull d’un país. Que només és futbol. Per a la lògica, no hauries d’enrecordar-te de gols que es van fer fa dècades. De què serveix? La lògica diu que no pots sentir amor per algú que ni tan sols sap com et dius“. Just en aquest moment, les imatges passen de ser antigues a ser contemporànies. S’aprofita aquesta última frase per mostrar imatges de persones idolatrant Diego Armando Maradona i, després, Lionel Messi.

A continuació, el narrador continua així: “La lògica diu que no podem omplir estadis a Qatar. Que les palpitacions del teu cor no es poden descontrolar només per veure un home caminant cap a un punt blanc. Que no podem plorar per un gol. Saps què? Aquella mateixa lògica ens va dir fa quatre anys que no havíem de ser espònsors de la selecció. Que s’estaven baixant tots, que l’únic entrenador que la volia entrenar no havia dirigit a ningú abans. QUe els jugadors tenien una motxilla massa pesada. Que era impossible que els anés bé. Avui, quan la lògica freda i altanera ens mira esperant que tot això caigui per tenir raó, nosaltres li diem: Qué mirás, boba, anda pa allá. Schneider, il·lògicament espònsor de la nostra selecció”.

L’anunci elogia Lionel Scaloni, entrenador que ha revertit el rumb de la selecció

És, doncs, un vídeo publicitari que en un minut resumeix la història de la selecció argentina, i que detalla molt bé com han sigut els últims anys. La selecció, amb Leo Messi al capdavant, havia perdut quatre finals consecutives i estava en un moment molt dur en termes anímics després de la Copa del Món de Rússia 2018, quan un interí Lionel Scaloni va assumir les seves regnes. I la resta és història. Un bon paper a la Copa Amèrica de 2019 va precedir el títol de la Copa Amèrica de 2021, la Finalíssima de 2022, una ratxa de partits invicte increïble, i una nova final del Mundial.



Més notícies
Leo Messi, després de l'Argentina-Croàcia del Mundial de 2022 | Europa Press
El madridisme queda devastat després de l’exhibició de Messi al Mundial
Notícia: El madridisme queda devastat després de l’exhibició de Messi al Mundial
Comparteix
La victòria de la selecció argentina a les semifinals de la Copa del Món contra Croàcia ha deixat el madridisme molt tocat
Leo Messi, capità de la selecció argentina | Europa Press
Tots els rècords que ha trencat Messi amb la gran actuació contra Croàcia
Notícia: Tots els rècords que ha trencat Messi amb la gran actuació contra Croàcia
Comparteix
L'astre argentí s'ha convertit en el màxim golejador de la selecció argentina en els Mundials després del seu gol contra Croàcia
Leo Messi celebra el seu gol contra Croàcia | Europa Press
Un Messi diví condueix l’Argentina a la final del Mundial (3-0)
Notícia: Un Messi diví condueix l’Argentina a la final del Mundial (3-0)
Comparteix
El millor jugador de tots els temps es troba a les portes de la seva primera Copa del Món
Selim Amallah i Antoine Griezmann, lluitant per una pilota durant el França-Marroc | Europa Press
França acaba amb el somni marroquí i estableix una final immillorable (2-0)
Notícia: França acaba amb el somni marroquí i estableix una final immillorable (2-0)
Comparteix
Els de Deschamps han patit en la seva semifinal, però s'han imposat, i se citen amb l'Argentina aquest diumenge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa