Món Esport
Tots els rècords que ha trencat Messi amb la gran actuació contra Croàcia

Leo Messi, líder de la selecció argentina, continua deixant empremta dins del món del futbol. I és que, després de la seva gran exhibició en el partit contra Croàcia, l’argentí ha tornat a trencar rècords històrics en una Copa del Món per demostrar que continua en un altíssim nivell de joc. Per començar, amb el gol de penal anotat per l’astre argentí a la primera part del duel, Leo Messi s’ha convertit en el màxim golejador de la seva selecció en una Copa del Món (11), superant Gabriel Batistuta, que en va anotar fins a 10.

Messi s’ha convertit amb el jugador amb més participacions de gol als Mundials

Per altra banda, amb la seva contribució en el joc ofensiu de la selecció argentina, Leo Messi ha aconseguit convertir-se en el jugador que més participació directa ha tingut en tota la història dels Mundials. L’argentí, en total, ha repartit fins a 9 assistències que se sumen als seus 11 gols. És a dir, que Messi ha format part de 20 gols entre les cinc Copes del Món que ha disputat, una xifra que cap altre jugador havia assolit anteriorment.

També cal esmentar que Messi ha jugat fins a 25 partits entre totes les Copes del Món que ha disputat, una xifra rècord que només havia assolit l’exjugador alemany Lothar Mattäus, campió del món l’any 1990. En aquest sentit, Leo Messi deixarà l’alemany enrere, ampliant la xifra de partits jugats en els Mundials a 26, ja que, si no hi ha cap imprevist, Messi estarà a l’onze inicial de la final que es disputarà el diumenge 18 de desembre.

Altres rècords que ha assolit Leo Messi als Mundials

Per altra banda, els seus gols al Mundial de Qatar han fet que Messi sigui el primer argentí de la història a marcar en quatre edicions diferents de la Copa del Món (2006, 2014, 2018 i 2022). Cal destacar que Maradona va marcar en tres Mundials (1982, 1986 i 1994), de la mateixa manera que ho va fer Batistuta (1994,1998 i 2002). A més a més, Leo Messi també ha aconseguit ser el futbolista que més partits ha portat el braçalet de la seva selecció, un fet que enorgulleix l’astre argentí.

Leo Messi, amb la selecció argentina | Europa Press
Leo Messi, amb la selecció argentina | Europa Press

Messi pot culminar la seva carrera amb la selecció de la millor manera possible

Tal com ha dit després del partit contra Croàcia, Leo Messi està vivint el seu últim Mundial com a futbolista i, per tant, sap que està davant de la darrera oportunitat d’alçar el títol més important en l’àmbit internacional com és la Copa del Món. És per aquest motiu que l’argentí està donant una de les seves millors versions per liderar el seu equip a la victòria i culminar la seva carrera amb la selecció argentina de la millor manera possible. Messi ha alçat recentment la Copa Amèrica i vol repetir la gesta amb el Mundial per posar la tercera estrella a sobre de l’escut de l’Argentina.



Més notícies
Leo Messi celebra el seu gol contra Croàcia | Europa Press
Un Messi diví condueix l’Argentina a la final del Mundial (3-0)
Notícia: Un Messi diví condueix l’Argentina a la final del Mundial (3-0)
Comparteix
El millor jugador de tots els temps es troba a les portes de la seva primera Copa del Món
Leo Messi, amb la selecció argentina | Europa Press
La veritat darrere del ja famós “‘qué mirás bobo?'” de Messi
Notícia: La veritat darrere del ja famós “‘qué mirás bobo?'” de Messi
Comparteix
La història d'una de les frases de Messi al Mundial que ja serà recordada per sempre
Messi, saltant de cap al Mundial de Qatar | Europa Press
Messi està a punt de superar el rècord més especial amb l’Argentina
Notícia: Messi està a punt de superar el rècord més especial amb l’Argentina
Comparteix
L'astre de Rosario és a només un gol d'una xifra històrica
Pepe, central de Portugal | Europa Press
Pepe escalfa encara més el Mundial amb un duríssim atac contra Messi
Notícia: Pepe escalfa encara més el Mundial amb un duríssim atac contra Messi
Comparteix
El central portuguès ha carregat contra l'albiceleste després de l'eliminació de Portugal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa