Món Esport
Messi està a punt de superar el rècord més especial amb l’Argentina

Leo Messi continua demostrant que és capaç de tot. L’exdavanter del Barça s’ha carregat una selecció a l’esquena durant aquest Mundial amb un únic objectiu: dur la Copa del Món a l’Argentina. Davant els Països Baixos, el futbolista del Paris Saint-Germain va fer un gol i una assistència que van acostar el seu equip a les semifinals. A la tanda de penals, també va convertir la seva pena màxima per culminar un partit digne del 10. Amb el seu gol, Messi va empatar amb Gabriel Batistuta com a màxim golejador de la selecció argentina a la història dels Mundials i és només a una diana de superar-lo. Batre aquest rècord seria molt especial per a Messi, qui sent una enorme passió pel seu país i per la selecció que ell capitaneja.

Messi supera Maradona i iguala Batistuta

La selecció argentina ja és a les semifinals del Mundial de Qatar. La sorprenent derrota contra l’Aràbia Saudita al primer partit de la fase de grups va fer encendre totes les alarmes, però des de llavors l’albiceleste ha dominat amb mà de ferro tots els seus partits. Davant els Països Baixos, la vareta màgica del seu capità va fer efecte, però una desconnexió a la recta final gairebé els provoca una eliminació que hauria estat del tot injusta. Sortosament per a ells, un gran ‘Dibu’ Martínez a la tanda de penals els va permetre avançar cap al somni d’aixecar el Mundial. Amb la seva actuació als quarts de final, Messi acumula deu gols i vuit assistències a les Copes del Món. Ja és el màxim assistent de la història d’Argentina als Mundials, però és que també és a prop de ser-ne el màxim golejador. Davant Austràlia, l’ex del Barça va superar a Maradona i contra Holanda va igualar a Batistuta. De segur que intentarà superar-lo a les semifinals.

Leo Messi, celebrant el segon gol contra els holandesos | Europa Press
Leo Messi, celebrant el segon gol contra els holandesos | Europa Press

Les comparacions…són odioses

Mentre Messi avança amb decisió cap al que seria el primer Mundial de l’Argentina des del 1986, Cristiano Ronaldo va caure eliminat davant la revelació del torneig, el Marroc de Walid Regragui. El portuguès s’acomiada de la seva última Copa del Món amb un sol gol, de penal, i relegat a un segon pla pel seu tècnic, Fernando Santos. Tot això, precedit de la seva tensa ruptura amb el Manchester United, que l’ha obligat a buscar nou equip fora d’Europa: l’Al-Nassr de l’Aràbia Saudita. No ha estat l’any de l’ex del Reial Madrid, que veu com Messi continua essent decisiu en cada partit que juga, mentre ell no té la confiança ni dels seus entrenadors, ni de la seva afició.



Més notícies
Pepe, central de Portugal | Europa Press
Pepe escalfa encara més el Mundial amb un duríssim atac contra Messi
Notícia: Pepe escalfa encara més el Mundial amb un duríssim atac contra Messi
Comparteix
El central portuguès ha carregat contra l'albiceleste després de l'eliminació de Portugal
Leo Messi, durant el partit entre els Països Baixos i l'Argentina | Europa Press
Messi mostra caràcter amb una frase que s’ha fet viral
Notícia: Messi mostra caràcter amb una frase que s’ha fet viral
Comparteix
L'excapità del Barça va dir-li a Wout Weghorst: "¿Qué miras, bobo?"
Leo Messi, celebrant el segon gol contra els holandesos | Europa Press
Messi no es mossega la llengua i carrega contra l’arbitratge de Mateu Lahoz
Notícia: Messi no es mossega la llengua i carrega contra l’arbitratge de Mateu Lahoz
Comparteix
L'argentí va criticar l'actuació de l'espanyol i va demanar respecte a Van Gaal
Messi, envoltat de jugadors neerlandesos | Europa Press
El ‘Dibu’ i un Messi sublim envien l’Argentina a les semifinals (2-2)
Notícia: El ‘Dibu’ i un Messi sublim envien l’Argentina a les semifinals (2-2)
Comparteix
Un gol i una assistència de l'astre argentí i l'actuació de Martínez, vitals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa