Món Esport
Messi mostra caràcter amb una frase que s’ha fet viral

La polèmica durant i després del partit de quarts de final del Mundial de Qatar entre els Països Baixos i l’Argentina va ser molt elevada. Sobre el terreny de joc, ambdós equips es van deixar la pell per conduir la seva selecció a semifinals, jugant, en molts casos, al límit del reglament. Mateu Lahoz, l’àrbitre del partit, no va tenir una tasca gens senzilla. De fet, Leo Messi va criticar-lo durament un cop finalitzat el matx. Per altra banda, mentre un periodista argentí estava entrevistant el capità de l’albiceleste, Wout Weghorst es va quedar mirant, segons sembla, de manera desafiant a Messi. L’astre argentí va reaccionar dient-li “¿Qué miras, bobo? Anda para allá, bobo!”. Aquestes paraules han fet la volta al món i estan fent bullir les xarxes socials, perquè no és habitual veure Messi actuant d’aquesta manera.

Unes paraules que ja estan donant la volta al món

El capità de la selecció Argentina estava a punt de ser entrevistat per la televisió TyC Sports, quan, de cop i volta, Messi deixa de fer cas al periodista i mira a la seva dreta amb rostre seriós. Després de desafiar amb la mirada, l’exdavanter del Barça, diu: “¿Qué miras, bobo? Anda para allá, bobo!”. Al moment, hi va haver especulacions de tota mena. Una de les més comentades és que li havia dit a Louis Van Gaal, per la polèmica generada entre els dos. Més tard, però, es va confirmar que es dirigia a Wout Weghorst, davanter neerlandès del Besiktas i que gairebé es converteix en l’heroi de la selecció oranje, amb els dos gols que van forçar la pròrroga. Es desconeixen els motius que van dur Messi a encarar-se amb l’ariet holandès, però les imatges ja s’han fet virals.

Leo Messi, celebrant el segon gol contra els holandesos | Europa Press
Leo Messi, celebrant el segon gol contra els holandesos | Europa Press

Crítiques a Mateu Lahoz i Van Gaal davant la premsa

Després del moment tens amb Weghorst, l’ex del Barça va criticar el joc de la selecció dels Països Baixos i, en concret, el seu entrenador, Louis Van Gaal. “Van Gaal ven que juga molt bé a futbol, però només li tira pilotades als grans (en referència a Weghorst i Luuk de Jong, que els va treure al final)”. La polèmica entre Messi i l’extècnic blaugrana ve de temps endarrere, quan el neerlandès va dir que Messi no contribuïa defensivament i que això afavoria Holanda. A l’argentí no li agrada que es parli abans d’hora: “Van Gaal no m’ha respectat, parla massa”, diu l’astre de Rosario. Mateu Lahoz també va ser objecte de crítica del davanter del Paris Saint-Germain: “La FIFA s’ho ha de replantejar, no pot ser que designin un àrbitre així per un partit tan igualat i important. No està a l’altura”, ha declarat Messi. El capità de l’albiceleste no s’ha mossegat gens la llengua.



Més notícies
Leo Messi, celebrant el segon gol contra els holandesos | Europa Press
Messi no es mossega la llengua i carrega contra l’arbitratge de Mateu Lahoz
Notícia: Messi no es mossega la llengua i carrega contra l’arbitratge de Mateu Lahoz
Comparteix
L'argentí va criticar l'actuació de l'espanyol i va demanar respecte a Van Gaal
Messi, envoltat de jugadors neerlandesos | Europa Press
El ‘Dibu’ i un Messi sublim envien l’Argentina a les semifinals (2-2)
Notícia: El ‘Dibu’ i un Messi sublim envien l’Argentina a les semifinals (2-2)
Comparteix
Un gol i una assistència de l'astre argentí i l'actuació de Martínez, vitals
Luis Enrique i Luis Rubiales, a l'aeroport Adolfo Suárez-Barajas de Madrid | Europa Press
El gran assenyalat del Mundial de Qatar per la seva gestió de la RFEF
Notícia: El gran assenyalat del Mundial de Qatar per la seva gestió de la RFEF
Comparteix
Luis Rubiales gestiona de manera molt diferent la selecció masculina i la femenina i, a més, ha decebut per no haver fet cap protesta vers el règim de Qatar
Pasalic i Neymar, durant el Croàcia-Brasil del Mundial | Europa Press
Bomba al Mundial: el Brasil, eliminat en la tanda de penals (1-1)
Notícia: Bomba al Mundial: el Brasil, eliminat en la tanda de penals (1-1)
Comparteix
Livakovic i Croàcia ho han tornat a fer, i han deixat fora la gran favorita del torneig

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a desembre 10, 2022 | 14:12
    Ricard desembre 10, 2022 | 14:12
    Tothom té alguna cosa que els apassionar-se. Messi té la seva pàtria. Nosaltres la nostra. Normal.
  2. Icona del comentari de: Nse a desembre 10, 2022 | 16:43
    Nse desembre 10, 2022 | 16:43
    Croàcia - Marroc. Aquesta és la final que desitjo. Amb cert respecte a aquestes seleccions, son els menys trascendentals de la competició ara mateix, clau per rebentar, ni que sigui una mica, aquest mundial de la vergonya.
  3. Icona del comentari de: uno que vive en Tabarnia a desembre 10, 2022 | 16:44
    uno que vive en Tabarnia desembre 10, 2022 | 16:44
    quant un pobre home que fot patades a una pilota obre la boca es demostre que el seu nivell intelectual no hi es ni i sera, aixi es aquest pallaso que igual pensa que els diners disfracen el que ets, un pobre home
  4. Icona del comentari de: Joan de Sant Andreu a desembre 10, 2022 | 20:59
    Joan de Sant Andreu desembre 10, 2022 | 20:59
    El Sr Mesi cada cop està més a prop d Al Capone que no d un exemple de l esportivitat i dels valors. L han fet veure que es Deu i cada cop i està més lluny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa