Món Esport
Dembélé revela el consell de Messi que l’ha fet millorar el rendiment

Ousmane Dembélé, jugador de la selecció francesa, ha parlat en la prèvia de la final del Mundial que disputarà aquest diumenge contra l’Argentina. El jugador ha estat preguntat per la figura de Leo Messi, que és l’estrella de l’albiceleste i, alhora, un futbolista amb el qual ha compartit quatre anys a Can Barça. El de Vernon ha revelat uns consells que el de Rosario li va donar per millorar el seu rendiment a la gespa, i li ha dedicat unes paraules molt maques.

En primer lloc, Dembélé ha recordat que “amb Messi vaig passar quatre anys molt bonics a Barcelona. És un jugador excepcional. Sempre he dit que és un dels jugadors, juntament amb Andrés Iniesta, que em va fer estimar el Barça. Estic molt content d’haver-lo tingut de company”.

Ousmane Dembélé i Leo Messi, en un partit amb el Barça | FC Barcelona
Ousmane Dembélé i Leo Messi, en un partit amb el Barça | FC Barcelona

“Vaig passar quatre anys molt bonics amb ell. I al vestidor és una persona molt simple i tranquil·la. Ajudava molt els joves. Jo acabava d’arribar i me’n recordo que estava al seu costat al vestidor i em va aportar moltes coses”. I ha anat més enllà, tot concretant aquestes coses: “Amb 20 anys m’agradava driblar. Driblava quan tenia tres contraris davant. I ell em repetia que m’havia de calmar, que de vegades podia anar-hi i d’altres no. Però que m’havia de calmar i pensar, que hi ha moments per driblar i moments per passar la pilota. Em va aportar sobretot això, aquesta calma”.

D’altra banda, el francès ha reconegut que diumenge “serà difícil aturar-lo”, i ha advertit que “farem el possible perquè toqui el mínim possible la pilota, perquè és molt perillós”. És, doncs, el tercer rival de Messi que parla d’aquesta difícil tasca de neutralitzar Messi, després dels entrenadors dels Països Baixos i de Croàcia, Louis van Gaal i Zlatko Dalic.

Dembélé podria ser campió del món per segon cop

Aquest diumenge, doncs, Dembélé tindrà l’oportunitat de revalidar el trofeu de la Copa Mundial de futbol. Ja va aixecar el títol a Rússia 2018. En aquella cita, va tenir una participació que va anar clarament de més a menys. Va començar sent titular, formant un trident amb Antoine Griezmann i Kylian Mbappé, però el seleccionador va acabar optant per situar Olivier Giroud com a referència, i donant entrada a Matuidi.

Ara, a Qatar 2022, Giroud també està com a davanter centre, però secundat pel trident en qüestió. Giroud està fent un gran campionat, havent marcat quatre gols; Mbappé està sent el més decisiu, amb cinc anotacions; i Griezmann està sent el líder a l’ombra. Dembélé només ha pogut fer una assistència, i el diumenge molt probablement serà titular.



Més notícies
Leo Messi, després de l'Argentina-Croàcia del Mundial de 2022 | Europa Press
El madridisme queda devastat després de l’exhibició de Messi al Mundial
Notícia: El madridisme queda devastat després de l’exhibició de Messi al Mundial
Comparteix
La victòria de la selecció argentina a les semifinals de la Copa del Món contra Croàcia ha deixat el madridisme molt tocat
Els jugadors de la selecció francesa, durant el Mundial | Europa Press
L’estrany virus que amenaça França abans de la final del Mundial
Notícia: L’estrany virus que amenaça França abans de la final del Mundial
Comparteix
La grip del camell està minvant les forces dels 'bleus' abans del duel contra l'Argentina
Leo Messi celebra el seu gol contra Croàcia | Europa Press
Un Messi diví condueix l’Argentina a la final del Mundial (3-0)
Notícia: Un Messi diví condueix l’Argentina a la final del Mundial (3-0)
Comparteix
El millor jugador de tots els temps es troba a les portes de la seva primera Copa del Món
Selim Amallah i Antoine Griezmann, lluitant per una pilota durant el França-Marroc | Europa Press
França acaba amb el somni marroquí i estableix una final immillorable (2-0)
Notícia: França acaba amb el somni marroquí i estableix una final immillorable (2-0)
Comparteix
Els de Deschamps han patit en la seva semifinal, però s'han imposat, i se citen amb l'Argentina aquest diumenge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa