Món Esport
El comentari de Neymar que no agradarà gens al seu amic Messi

L’Argentina de Leo Messi es va coronar dimecres passat com a campiona de la Finalíssima. Va passar per sobre de la selecció d’Itàlia, amb un 3-0 a Wembley, en un matx organitzat per la FIFA i que reunia el darrer guanyador de la Copa Amèrica, i per tant de Sud-amèrica, amb el darrer de l’Eurocopa, i per tant d’Europa. Un partit que suposava guanyar un títol i, d’aquesta manera, una alegria. Per això, un cop van aixecar el trofeu, els jugadors argentins, sempre tan passionals, ho van celebrar de valent.

De fet, i com fan en moltes ocasions, es van enrecordar de la selecció eterna rival de l’albiceleste: la del Brasil. En el vestuari, van cantar cançons citant el seu país veí a tall de burla. Això no va passar inadvertit per al portal brasiler de futbol Futeousadia. Al seu perfil d’Instagram, va penjar una publicació amb una fotografia del moment i amb un peu de foto al qual explicava el record en qüestió. I Neymar va sorprendre deixant un comentari que no agradarà gens al seu amic, company d’equip i precisament flamant campió de la Finalíssima, Leo Messi.

El comentari de Neymar a Instagram

Fent servir un to molt irònic, el brasiler va preguntar si “ja han guanyat la Copa del Món?”. Una burla que dona a entendre que al davanter no li han agradat pas les celebracions esmentades, i que té ganes de revenja després de la final de la Copa Amèrica que la canarinha va perdre contra la selecció entrenada per Lionel Scaloni fa un any. També, una burla que, com s’ha dit, no agradarà gens al seu amic Messi. I és que més enllà de l’amistat que els uneix, és sabut que l’excapità blaugrana és molt competitiu i està obsessionat amb guanyar el Mundial.

I una burla, també, que serveix per baixar un xic els fums als dos cops campions del món. És veritat que els darrers anys han arrasat. Han guanyat la Copa Amèrica i la Finalíssima, han completat unes Eliminatòries per classificar-se al Mundial d’enguany sublims i tenen un invicte històric: no perden un partit des de fa tres anys. Per tant, arribaran amb molta confiança a la cita de Qatar, però allà podrà passar de tot, i un mal partit els podria complicar les opcions de revalidar el títol més preuat de tots trenta-sis anys després.



Més notícies
Leo Messi, després de guanyar la Finalissima | Europa Press
L’enèsima meravella de Leo Messi
Notícia: L’enèsima meravella de Leo Messi
Comparteix
El futbolista argentí ha liderat el triomf de la seva selecció a la Finalissima contra Itàlia
Leo Messi, durant la seva última temporada al Barça | Europa Press
Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Notícia: Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial
Comparteix
Quan es busca el seu nom a Google, encara apareix com a jugador del Futbol Club Barcelona
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Notícia: Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Comparteix
L'argentí, a més, reitera que no volia marxar del Barça l'estiu passat
Leo Messi i Neymar Jr. | Europa Press
Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Notícia: Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Comparteix
"Hi ha jugadors de l'equip que no entenen com juga Messi", ha declarat en una entrevista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa