Món Esport
Leo Messi encara és jugador del Barça, segons la seva pàgina web oficial

Tot just ha acabat la primera temporada sense Leo Messi al Futbol Club Barcelona i el resultat no ha estat positiu per a cap de les dues parts. El Barça ha trobat molt a faltar la seva presència i no ha pogut guanyar cap títol. S’ha hagut de conformar amb la segona posició a la Lliga i l’entrenador, Xavi Hernández, ha reconegut als darrers partits del curs que encara s’està notant la marxa de Messi i que encara no s’ha superat el seu adeu.

Per la seva banda, el davanter argentí tampoc no ha triomfat al seu nou equip, el París Saint-Germain. Malgrat que ha pogut aixecar una Ligue 1, també ha caigut eliminat a la UEFA Champions League i a la Copa i, el més important, el seu rendiment ha baixat de forma significativa. Si al Barça havia aconseguit una mitjana de gols entre els 0,8 i els 1,2 gols per partit, al PSG s’ha quedat en una xifra molt inferior: 0,32 gols per partit. Això li ha valgut moltes crítiques i ell mateix ha reconegut que encara no s’ha adaptat del tot a França.

L’error a la web oficial de Messi que el manté vinculat al Barça

Ben segur que Messi preferiria continuar al Barça, de la mateixa manera que el Barça voldria que Messi continués. Tanmateix, la delicada situació econòmica de l’entitat blaugrana i el fair play financer van provocar aquesta sortida tan traumàtica l’estiu passat, que va acabar amb un adeu entre llàgrimes de l’argentí. Ara bé, irònicament, aquesta marxa de Messi no s’ha donat a tot arreu. A la pàgina web oficial del davanter de Rosario encara hi figura la següent frase: “Web oficial de Lionel Messi, jugador del Futbol Club Barcelona i un dels millors jugadors del món”.

S’ha de dir que és un error que apareix quan se cerca el seu nom a Google i que dins de la pàgina web no apareix cap frase que el vinculi actualment al Futbol Club Barcelona. Ara bé, és una errada molt significativa que es veu cada vegada que es busca Messi al cercador més important d’Internet, tant quan es fa des de l’ordinador com quan es fa des del mòbil, així que són moltes les persones que cada dia llegeixen el nom del davanter argentí relacionat amb el Barça al seu portal oficial. Es tracta d’un error informàtic de la web, en la qual no s’ha tingut en compte un text ocult i no s’ha modificat, per tant es tracta d’una errada greu de les persones que han programat aquesta pàgina, ja que ho podrien solucionar en qualsevol moment i no s’han adonat.



Més notícies
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Notícia: Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Comparteix
L'argentí, a més, reitera que no volia marxar del Barça l'estiu passat
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Notícia: Messi explica per què encara no ha triomfat al PSG
Comparteix
L'argentí, a més, reitera que no volia marxar del Barça l'estiu passat
Leo Messi i Neymar Jr. | Europa Press
Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Notícia: Neymar incendia el vestidor del PSG per les seves paraules sobre Messi
Comparteix
"Hi ha jugadors de l'equip que no entenen com juga Messi", ha declarat en una entrevista
Joan Laporta i Leo Messi, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
El motiu pel qual Messi està fart de Laporta
Notícia: El motiu pel qual Messi està fart de Laporta
Comparteix
La Cadena SER assegura que la família de l'argentí vol que el president del Barça deixi de parlar d'ell en entrevistes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa