Món Esport
Luis Suárez ja llueix els colors del seu sorprenent nou equip

El ‘pistoler’ uruguaià ja té nous colors. Seran el blau i el negre del Gremio de Porto Alegre, històric conjunt brasiler. Els gaúchos ja han anunciat la incorporació del veterà davanter, que firma pels pròxims dos anys, fins al desembre del 2024. Després de finalitzar la vinculació amb el club del seu cor, el Nacional de Montevideo, Luis Suárez iniciarà una nova aventura a la Serie A brasilera. Tot i ser una entitat històrica, el Gremio no està travessant el seu millor moment i és que acaba d’ascendir a primera divisió. Ara bé, l’exblaugrana està convençut de començar aquest nou repte i aterra amb la màxima il·lusió i ganes.

Decisió sorprenent, peò convençut

La decisió de Luis Suárez va agafar per sorpresa el món del futbol. Era fàcil pensar que el ‘charrúa’ estendria una temporada més el vincle amb el Nacional, però no ha estat així. Tampoc ha volgut fer cas a les ofertes que li han arribat de la Major League Soccer, una lliga que sempre li ha agradat. L’exfutbolista de l’Atlètic de Madrid ha decidit jugar la Serie A brasilera i lluitar per entrar a la Copa Libertadores, perquè el Gremio acaba de pujar a primera divisió. “Volia donar les gràcies per tot l’afecte que m’han donat i que estiguin preparats per aquests dos meravellosos anys, per intentar aconseguir grans coses”, ha sentenciat Suárez. El golejador enceta una nova etapa.

Luis Suárez, jugador de Nacional | Europa Press
Luis Suárez, exjugador de Nacional | Europa Press

L’estrella absoluta del Gremio

Suárez lluirà el dorsal ‘9’ i es convertirà en el jugador més ben pagat de la plantilla. A més a més, serà l’absoluta referència ofensiva de l’equip entrenat per Renato Portaluppi. L’objectiu del Gremio és tornar a estar entre els millors equips del Brasil i, naturalment, classificar-se i lluitar per la Copa Libertadores, el somni de qualsevol conjunt sud-americà i del mateix Suárez. Després d’un Mundial de Qatar depriment per a l’exculer, vol iniciar una nova etapa que el faci posar punt final a la seva carrera futbolística amb bon sabor de boca. Amb aquesta, seran set les samarretes que ha vestit el ‘charrúa’: Nacional, Groningen, Ajax, Liverpool, Barça, Atlètic de Madrid i ara, el Gremio.



Més notícies
Luis Suárez, celebrant un gol amb l'Uruguai | Europa Press
Luis Suárez sorprèn amb l’elecció del seu nou equip
Notícia: Luis Suárez sorprèn amb l’elecció del seu nou equip
Comparteix
L'exdavanter del Barça jugarà a la Serie A brasilera
Luis Suárez, a la seva presentació com a nou futbolista de Nacional | Europa Press
Luis Suárez explica un dels pitjors moments de Leo Messi al Barça
Notícia: Luis Suárez explica un dels pitjors moments de Leo Messi al Barça
Comparteix
El davanter uruguaià recorda amb tristor la seva sortida de Barcelona i explica els difícils moments que va haver de viure
Luis Suárez, jugador de Nacional | Europa Press
L’advertència de Luis Suárez al seu successor al Liverpool
Notícia: L’advertència de Luis Suárez al seu successor al Liverpool
Comparteix
L'uruguaià Darwin Núñez va ser expulsat després de caure en una provocació a la Premier League
Luis Suárez i Leo Messi, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
El tendre missatge de Messi a Suárez en el seu retorn a l’Uruguai
Notícia: El tendre missatge de Messi a Suárez en el seu retorn a l’Uruguai
Comparteix
El Pistolero torna a Nacional, on buscarà posar-se en forma de cara al Mundial de Qatar

Comentaris

  1. Icona del comentari de: DesDelBrasil a gener 01, 2023 | 17:52
    DesDelBrasil gener 01, 2023 | 17:52
    Porto Alegre i el Gremio no són pas "cariocas" sinó "gaúchos". Els Cariocas són els habitants de l'Estat de Rio de Janeiro i els Gaúchos els de Rio Grande do Sul amb capital Porto Alegre.
    • Icona del comentari de: Martí Palau a gener 01, 2023 | 18:06
      Martí Palau gener 01, 2023 | 18:06
      corregit, gràcies!
  2. Icona del comentari de: Pol a gener 02, 2023 | 12:22
    Pol gener 02, 2023 | 12:22
    Quina vergonya de personatge, tenim memòria i recordem com va fer trampa el setembre del 2020 a la Università per stranieri de Perugia en un examen farsa de llengua italiana. Aquests "jugadors" son molt rics, però, sovint molt miserables. Als "esportistes" rics sempre els amagueu llurs misèries, com altres col·legues seus que van fer trampa en l'obtenció del títol de navegació, de conduir vehicles etc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa