Món Esport
Messi: “No crec que jugui gaire temps més”

Leo Messi, jugador del Paris Saint-Germain, ha concedit una nova entrevista. Després de la de Universo Valdano, l’astre argentí ha conversat amb la CONMEBOL, que és l’associació que dirigeix el futbol sud-americà. I el representant era Ezequiel Lavezzi, amic i excompany de Messi a la selecció argentina. Una xerrada interessant, en la qual ha quedat clar el camí que no seguirà l’exjugador del Barça un cop es retiri.

“Suposo que estaré lligat al futbol, perquè gaudeixo jugar-lo i és l’únic que he fet durant tota la vida. En què, no ho sé. Tampoc m’he aturat analitzar-ho. Però no crec que jugui gaire temps més“, ha expressat. Això sí, ha avisat que “com a entrenador no em veig”.

Per tant, no seguiria el camí que l’altre gran astre argentí, Diego Armando Maradona, va emprendre a les banquetes, amb uns resultats nefastos. El Pelusa va dirigir, entre altres equips, la selecció argentina de Messi al Mundial de Sud-àfrica, del qual va quedar eliminat després de patir una pallissa d’Alemanya (4-0 als quarts de final).

A continuació, Lavezzi li ha proposat, entre rialles, convertir-se en president de Newell’s Old Boys, l’equip en el qual es va formar abans d’arribar a les categories inferiors blaugranes, i del qual és aficionat. “No ho sé, passen tantes coses…”, ha respost Messi, tot valorant que ser jugador de futbol “ha estat un somni que tenia sempre de petitó, de poder jugar al futbol argentí, anava al camp i volia ser-hi. Però avui depèn de moltíssimes coses, tinc la meva família, tres fills, acabo de tenir un canvi molt gran a la meva vida que em va costar moltíssim, a mi i a tota la meva família. Avui ho he superat, i ens hem sentir espectaculars”.

Sobre aquest canvi, que és el traspàs del Barça al PSG i per tant de Barcelona a París, Messi ha explicat que “avui gaudeixo d’una ciutat que em sembla bella. El primer any va ser un canvi gran i es va fer llarg. Estava negat tot perquè va ser una decisió que es va donar de sobte”.

Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press

Brasil, França i Anglaterra, les seleccions favorites per guanyar el Mundial segons Messi

D’altra banda, ha parlat en clau del Mundial de Qatar, que està a punt de començar. Sobre quines són les seleccions candidates per aixecar el trofeu, Messi opina que “sempre són els mateixos. Hi ha algunes sorpreses, però en general els grans són els candidats. El Brasil, França, Anglaterra avui estan una mica per sobre dels altres, però en un Mundial qualsevol cosa pot passar”.



Més notícies
Leo Messi, exjugador del FC Barcelona | Europa Press
Messi elogia el Barça indirectament i tothom pensa en el seu retorn
Notícia: Messi elogia el Barça indirectament i tothom pensa en el seu retorn
Comparteix
L'exjugador del Barça ha lloat els joves jugadors de la selecció on hi destaquen els futbolistes blaugranes
Guardiola i Messi, durant la seva etapa conjunta al Barça | FC Barcelona
Messi revela el gran secret d’un dels majors èxits de Guardiola
Notícia: Messi revela el gran secret d’un dels majors èxits de Guardiola
Comparteix
L'exjugador del Barça ha repassat l'etapa de Guardiola al Barça
Guardiola i Messi, la temporada 2010/2011, al Barça | Europa Press
Messi defineix Guardiola amb una de les frases més enginyoses de totes
Notícia: Messi defineix Guardiola amb una de les frases més enginyoses de totes
Comparteix
En una entrevista amb Jorge Valdano, el futbolista també repassa una discusió que va tenir amb Luis Enrique
Robert Lewandowski, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Lewandowski es mulla sobre el retorn de Messi al Barça
Notícia: Lewandowski es mulla sobre el retorn de Messi al Barça
Comparteix
El davanter polonès del Barça veu amb bons ulls el possible retorn de Leo Messi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa