Món Esport
Lewandowski es mulla sobre el retorn de Messi al Barça

Robert Lewandowski, davanter centre del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista pel diari Marca on ha parlat de diversos temes com a jugador blaugrana just abans de començar el Mundial de Qatar amb la selecció de Polònia. La nova sensació de can Barça ha repassat com està sent l’inici de temporada de l’equip dirigit per Xavi Hernández i, fins i tot, ha explicat el seu punt de vista sobre el possible retorn de Leo Messi deixant bones sensacions al respecte.

Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press

Lewandowski explica com està sent la primera temporada amb el Barça

Un cop finalitzada la fase de grups de la Champions, on el Barça ha quedat eliminat de la màxima competició europea, i les primeres catorze jornades de La Lliga Santander, que actualment lidera el Barça en solitari, Robert Lewandowski ha donat explicacions respecte a com veu l’equip des de l’inici de la temporada. El davanter polonès, que recentment ha estat guardonat amb la Bota d’Or, ha afirmat que l’equip està millorant, però que els blaugranes necessiten temps: “En la meva primera temporada al Barça no ho anàvem a guanyar tot. L’equip s’està reconstruint i necessita temps. En aquests mesos hem après molt dels nostres errors. Penso que s’ha pogut veure el progrés dins del terreny de joc”, ha dit Robert Lewandowski respecte a l’equip.

A més a més, Lewandowski també ha parlat sobre la dura eliminació del Barça a la fase de grups de la Champions que envia els blaugranes, per segon any consecutiu, a disputar l’Europa League: “A principis de l’any vinent mostrarem les millors cartes que tenim i creixerem com a equip. És més, la temporada vinent serà molt millor, tindrem més estabilitat. En aquest esport es pot guanyar molt en poc temps. Les lesions ens has desestabilitzat i, quan no estàs bé, ho notes molt a la Champions. En aquest sentit, no hem estat gaire afortunats”, ha dit el polonès per sentenciar la seva valoració.

Lewandowski ha parlat sobre el possible retorn de Leo Messi

Per altra banda, Robert Lewandowski ha explicat la seva opinió respecte al possible retorn de Leo Messi al Futbol Club Barcelona. El polonès no veuria amb mals ulls que l’estrella argentina jugués amb ell a la davantera: “Messi és absolutament brillant amb les seves passades als davanters. Sempre ha tingut una connexió brutal amb els atacants. Sap com filtrar pilotes dins de l’àrea, entre línies… en això és el millor de tot el món. Desconec què passarà en el futur, però jugar amb Messi és un somni per a tots els davanters”, ha dit Lewandowski sobre el futbolista que actualment juga al París Saint-Germain.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Cristiano esclata contra el United amb unes declaracions incendiàries
Notícia: Cristiano esclata contra el United amb unes declaracions incendiàries
Comparteix
El portuguès ha carregat contra el club i l'entrenador
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Ansu Fati, involucrat en un accident de trànsit a Barcelona
Notícia: Ansu Fati, involucrat en un accident de trànsit a Barcelona
Comparteix
El davanter del Barça ha xocat amb un motorista mentre aparcava el seu cotxe
Els jugadors del Nàstic de Tarragona, celebrant un gol | @nastictarragona
Repassa els resultats dels equips catalans a la Copa del Rei
Notícia: Repassa els resultats dels equips catalans a la Copa del Rei
Comparteix
El Nàstic ha estat la nota positiva entre els equips modestos, mentre el Mollerussa ha plantat cara al Rayo
Mateu Alemany, director de futbol del Barça | Europa Press
El Barça posa a la venda un dels jugadors que té cedits
Notícia: El Barça posa a la venda un dels jugadors que té cedits
Comparteix
El futbolista no entra als plans de Xavi Hernández i s'haurà de buscar equip a l'estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa