Món Esport
Messi defineix Guardiola amb una de les frases més enginyoses de totes

Leo Messi, jugador del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista a l’exfutbolista i comunicador argentí Jorge Valdano. En el capítol que s’estrenarà aquest dilluns en el seu programa, Universo Valdano, emès a Movistar+, el jugador del Paris Saint-Germain i mite del Futbol Club Barcelona s’ha referit a una de les figures més importants de la seva carrera, si no la més, Pep Guardiola.

En un avançament que el mateix programa, i preguntat sobre el tècnic de Santpedor, Messi ha expressat, de manera irònica, que “Guardiola ha fet molt mal al futbol. El seu joc semblava tan senzill, que tot el món el volia copiar. Després [d’haver-lo tingut com a entrenador] m’he trobat molt Guardiola. I t’adones del que vam fer”.

El davanter, doncs, ha ironitzat amb el fet que molts tècnics hagin volgut i vulguin imitar l’estil del català. A més, a continuació, preguntat per si és el millor entrenador que ha tingut durant la seva carrera, ha clamat que “sense dubte. Sense dubte que Guardiola té quelcom especial per a veure els partits i per a preparar-los. I per a comunicar-los, per com te’ls transmetia”.

L’idil·li de Messi amb Guardiola

Messi va tenir Guardiola com a tècnic durant quatre temporades: entre 2008 i 2012. I va ser amb ell quan va esclatar del tot. Fins aquella etapa, amb Frank Rijkaard ja havia demostrat un gran potencial i una gran qualitat, fent grans fites com ara un hat-trick al Reial Madrid, una exhibició a Stamford Bridge, el golàs contra el Getafe a l’estil Diego Armando Maradona o la convocatòria al Mundial de 2006 a Alemanya. Tot i això, amb Guardiola, Messi va arribar a l’esplendor. Va trobar una posició al camp en la qual va acabar de ser del tot decisiu i va trobar una continuïtat elemental i per tant va combatre les lesions. A més, durant aquells quatre anys, va guanyar sengles Pilotes d’Or.

L’anècdota més mítica de Messi amb Luis Enrique i explica la seva relació amb ell

Un altre entrenador que Messi ha tingut, que ha estat important en la seva carrera i que ha fet parlar en l’entrevista és Luis Enrique. L’argentí ha explicat una de les anècdotes més conegudes que manté amb l’asturià, que va passar durant el primer curs d’aquella etapa, el 2014/2015 i per tant el del segon triplet.

Luis Enrique i Messi, durant l'etapa de l'asturià al Barça | FC Barc
Luis Enrique i Messi, durant l’etapa de l’asturià al Barça | FC Barcelona

“Jo tornava de l’Argentina, després de les vacances, i jugàvem el 2 o el 3 de gener [contra la Reial Societat]. Vaig acabar a la banqueta, i després vam tenir una discussió, que va durar un tiempito. Però després vam tenir una relació espectacular. Fins a l’últim dia. Ell va decidir marxar, i nosaltres li dèiem que es quedés, que no marxés, que estàvem bé“, ha recordat.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Lewandowski es mulla sobre el retorn de Messi al Barça
Notícia: Lewandowski es mulla sobre el retorn de Messi al Barça
Comparteix
El davanter polonès del Barça veu amb bons ulls el possible retorn de Leo Messi
Leo Messi i Cristiano Ronaldo, durant la seva etapa al Barça i al Madrid | Europa Press
Surt a la llum un exemple molt revelador de l’enveja de Cristiano a Messi
Notícia: Surt a la llum un exemple molt revelador de l’enveja de Cristiano a Messi
Comparteix
El periodista francès Thierry Marchand publica una biografia sobre el futbolista portuguès
Leo Messi i Gerard Piqué, en arxiu | Europa Press
La publicació de Messi que confirmaria com és la seva relació amb Piqué
Notícia: La publicació de Messi que confirmaria com és la seva relació amb Piqué
Comparteix
A diferència d'altres figures rellevants, l'argentí manté silenci vers l'anunci de retirada del català, però ha compartit un anunci en el seu compte d'Instagram
Jugadors de la selecció argentina, abraçant Leo Messi un cop la final de la Copa Amèrica de 2021 va acabar | Europa Press
L’anècdota mística de Messi i l’Argentina durant la Copa Amèrica
Notícia: L’anècdota mística de Messi i l’Argentina durant la Copa Amèrica
Comparteix
Diversos futbolistes expliquen un joc de cartes que van jugar en una concentració i que va ser el preludi del triomf a la final

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa