Món Esport
Benzema pateix una nova lesió i es perd el Mundial

La selecció francesa ha estat una de les més damnificades per les baixes d’última hora. Presnel Kimpembe, N’golo Kanté, Paul Pogba i Mike Maignan, tots jugadors importants, no s’han recuperat a temps de les seves respectives lesions i no podran participar al Mundial de Qatar. A més a més, durant un dels primers entrenaments a Doha, Christopher Nkunku va patir un esquinç al genoll que va obligar Didier Deschamps a desconvocar-lo i cridar Kolo Muani al seu lloc. Per si aquest cúmul d’imprevistos físics no fos suficient, Karim Benzema, un dels futbolistes més determinants de la plantilla, tampoc podrà participar al Mundial. El davanter del Reial Madrid ja va arribar amb molèsties a la convocatòria i quan semblava que es recuperava, ha recaigut. Des de la premsa francesa, expliquen que Benzema s’ha retirat de l’últim entrenament amb molèsties a una zona diferent de l’anterior lesió. Les proves físiques han determinat l’abast de tot plegat i la seva presència a la cita mundialista està descartada.

Una nova lesió que l’aparta del Mundial

Des de França, la tristesa amb Karim Benzema és absoluta. La baixa del jugador del Reial Madrid és molt sensible per als interessos dels bleus. El més sorprenent, però, és que parlen d’una lesió diferent de la que el francès va patir a la lliga espanyola. Amb els blancs va patir un trencament a la cuixa dreta, però sembla que les noves molèsties són a una altra zona: un esquinçament a la cuixa esquerra. En tot cas, les proves mèdiques determinaran fins quan hauria d’estar de baixa, però Deschamps no podrà comptar amb ell per cap partit del Mundial. França debuta el pròxim dimarts contra Austràlia.

Karim Benzema, jugador del Madrid | Europa Press
Karim Benzema, jugador del Madrid | Europa Press

La vigent campiona té una tasca difícil

Didier Deschamps té al davant una tasca difícil en aquest Mundial. França parteix com una de les favorites per aixecar la Copa del Món, però les baixes que té són importants. Continua tenint una de les plantilles més potents del torneig, però, confirmada l’absència de Benzema, l’atac dels bleus queda molt tocat. Kylian Mbappé s’haurà de multiplicar per produir els gols i assistències necessaris per arribar lluny, acompanyat per un Antoine Griezmann que sempre acostuma a protagonitzar bones actuacions amb la selecció.



Més notícies
Cristiano Ronaldo i Karim Benzema durant un partit del Reial Madrid | Europa Press
Benzema situa Cristiano encara més al centre de la polèmica
Notícia: Benzema situa Cristiano encara més al centre de la polèmica
Comparteix
El portuguès no està en un bon moment i encara no ha feflicitat el seu excompany per la Pilota d'Or
Karim Benzema, jugador del Madrid | Europa Press
El Madrid anuncia el temps de baixa de Benzema
Notícia: El Madrid anuncia el temps de baixa de Benzema
Comparteix
Carlo Ancelotti podria perdre la seva estrella en un partit molt exigent
Karim Benzema, jugador del Madrid | Reial Madrid
L’estratosfèrica marca que ha superat Benzema
Notícia: L’estratosfèrica marca que ha superat Benzema
Comparteix
El francès supera Raúl González com a segon màxim anotador de la història del Madrid
Kylian Mbappé, jugador del Paris Saint-Germain | @equipedefrance
Mbappé genera a la selecció francesa un nou conflicte
Notícia: Mbappé genera a la selecció francesa un nou conflicte
Comparteix
El jugador no assistirà a una sessió fotogràfica per un desacord en matèria de drets d'imatge

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa