Món Esport
El Madrid anuncia el temps de baixa de Benzema

Karim Benzema va encendre les alarmes en el debut del Reial Madrid a la nova edició de la UEFA Champions League. Al camp del Celtic de Glasgow, el davanter va haver de retirar-se en la primera meitat per unes molèsties. Aquest dimecres, en un comunicat, el club ha confirmat la lesió i n’ha anunciat el temps de baixa. Concretament, té una lesió al múscul semitendinós i una sobrecàrrega al quàdriceps, tot a la cuixa dreta, i estarà uns deu dies apartat dels terrenys de joc.

Per tant, el francès no es perdrà gaires partits. Tot i això, no deixa de ser una baixa molt sensible. Així com el tècnic, Carlo Ancelotti, té recanvis de garanties en altres posicions, en la del davanter centre no hi té. El substitut natural de Benzema, probable futur guanyador de la Pilota d’Or, seria Mariano Díaz. El de Premià de Mar, però, no té la confiança de l’entrenador italià. Contra el Celtic, de fet, aquest va introduir Eden Hazard, que és extrem per naturalesa.

Hazard, l’alternativa més fiable

El belga, que en les primeres tres temporades al club blanc ha decebut, va completar un bon partit. Va fer bones accions i, fins i tot, va tancar el marcador amb el tercer gol. És, per tant, l’alternativa més factible que tindran els blancs de cara als propers deu dies.

Així les coses, Benzema es perdrà ben segur el proper duel de Lliga, al Santiago Bernabéu contra el Mallorca, i el de Champions, en la visita al Red Bull Leipzig. A més, perilla la seva participació a ni més ni menys que el primer derbi madrileny de la temporada, contra l’Atlètic de Madrid i al Metropolitano. El matx és d’aquí a onze dies, i cal veure com estarà llavors l’estat físic de l’exjugador de l’Olympique de Lió.

Benzema, el jugador diferencial del Madrid els darrers anys

El rendiment de Benzema els darrers anys explica els darrers triomfs del club. El darrer curs van guanyar un històric doblet amb la Lliga i la Champions. I a la Champions, el davanter va ser el gran artífex. Va liderar la remuntada blanca a la tornada dels vuitens de final, contra el Paris Saint-Germain, amb un hat-trick; va encarrilar els quarts de final amb un nou hat-trick, en l’anada i a l’estadi del Chelsea; va evitar el desastre en la tornada amb un gol a la pròrroga després d’una actuació heroica del conjunt de Thomas Tuchel; va anotar un doblet al partidàs entre el Manchester City i els blancs a l’anada de les semifinals i va clavar la definitiva estocada a la tornada als de Pep Guardiola.

D’altra banda, a l’esmentada consecució de la Lliga, el francès va ser el pitxitxi, amb 27 dianes. I, recentment, ha superat Raúl González per situar-se com a segon màxim anotador de la història del Rei d’Europa, només per darrere de Cristiano Ronaldo.

Les darreres absències de Benzema per lesió, nefastes per el Madrid

Tot plegat demostra que Benzema és un dels millors jugadors del planeta, per suposat del Madrid, i que la seva baixa serà molt significativa. El darrer partit que el cinc cops campió d’Europa s’ha perdut per lesió és ni més ni menys que el 0-4 que el Barça va fer al Bernabéu la temporada passada. I es va notar molt l’absència.

Abans, s’havia perdut tres partits, en els quals els blancs només van marcar un gol (contra el Granada, obra de Marco Asensio, per guanyar 1-0), van empatar a zero contra el Vila-real, i van perdre les possibilitats de guanyar la Copa i aspirar al triplet en caure contra l’Athletic Club.

Això sí, ni el Mallorca, equip que, a priori, lluitarà per la salvació, ni el Leipzig, equip en hores molt baixes, haurien de generar gaires problemes, i per tant el Madrid pot tirar endavant els enfrontaments amb la qualitat de Vinicius, Fede Valverde, Luka Modric, Toni Kroos i companyia.



Més notícies
Karim Benzema es retira lesionat del partit de Champions contra el Celtic de Glasgow | Europa Press
Al Madrid se li encenen totes les alarmes
Notícia: Al Madrid se li encenen totes les alarmes
Comparteix
Karim Benzema s'ha retirat lesionat del partit de Champions contra el Celtic de Glasgow
Carles Puyol celebra el seu mític gol de cap contra el Reial Madrid | FC Barcelona
L’advertència de Carles Puyol al Reial Madrid
Notícia: L’advertència de Carles Puyol al Reial Madrid
Comparteix
L'excapità del Barça ha concedit una entrevista en la qual ha analitzat la situació actual del club
Erling Haaland, amb Pep Guardiola | Europa Press
El motiu real pel qual Haaland va escollir Guardiola en comptes del Madrid
Notícia: El motiu real pel qual Haaland va escollir Guardiola en comptes del Madrid
Comparteix
El davanter noruec va considerar que tindria més oportunitats a Manchester
Luis Figo, durant un partit contra el Barça | Real Madrid CF
Revelen la mentida a Florentino que va forçar el fitxatge de Figo al Madrid
Notícia: Revelen la mentida a Florentino que va forçar el fitxatge de Figo al Madrid
Comparteix
Paulo Futre i José Veiga revelen alguns detalls de la marxa del portuguès del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa