Món Esport
Revelen la mentida a Florentino que va forçar el fitxatge de Figo al Madrid

Un documental publicat a Netflix sota el títol El caso Figo: el fichaje del siglo ha donat alguns detalls sobre la traumàtica marxa de Luis Figo del Futbol Club Barcelona i el seu posterior fitxatge pel Reial Madrid l’any 2000. Es tracta d’un reportatge on apareixen personatges tan destacats com Florentino Pérez, el president que va executar aquesta operació, Joan Gaspart, el president que la va patir, o Pep Guardiola i Carles Puyol, excompanys del portuguès al Barça.

Els detalls més embolicats del fitxatge de Figo pel Madrid

Un altre dels personatges molt interessants és Paulo Futre, mític davanter portuguès d’equips com l’Atlètic de Madrid, l’Olympique de Marsella o el Milan. Ell va ser un intermediari imprescindible per dur a terme el fitxatge, ja que va ser la primera persona amb qui va contactar Florentino quan era candidat a les eleccions del Madrid. En la reunió, Futre va fingir una trucada amb José Veiga, amic seu i representant de Figo, per justificar un interès real del futbolista d’incorporar-se al club blanc. A partir d’això, va pactar una comissió amb Florentino de sis milions d’euros, la qual es repartirien Futre i Veiga, cosa que va fer que tots dos individus s’esforcessin a convèncer el jugador portuguès de fitxar pel Madrid.

A partir d’aquí, l’estratègia de Veiga, qui ja es va fer càrrec de les negociacions, va consistir a signar un precontracte que incloïa una multa milionària si Figo no anava al Madrid. Segons explica el mateix representant, va rebre el permís del futbolista, però sense que aquest hagués llegit el precontracte en qüestió. Quan Florentino va guanyar les eleccions, això va ser una mesura de pressió definitiva per desencadenar el fitxatge de forma definitiva. Així doncs, torna a quedar clar que va ser una operació fosca i embolicada, on, tot sigui dit, Figo va ser qui ho va acabar acceptant tot en última instància.



Més notícies
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
El Madrid torna a tenir una sort increïble al sorteig de la Champions
Notícia: El Madrid torna a tenir una sort increïble al sorteig de la Champions
Comparteix
Els blancs tindran la lligueta més assequible
Carlos Casemiro, jugador del Manchester United | Europa Press
Casemiro marxa del Madrid després de vuit temporades
Notícia: Casemiro marxa del Madrid després de vuit temporades
Comparteix
El brasiler, que hi deixa un llegat etern, troba un nou repte
Rafael van der Vaart, amb la samarreta del Reial Madrid | Europa Press
Un exjugador del Madrid insulta greument Laporta
Notícia: Un exjugador del Madrid insulta greument Laporta
Comparteix
Rafael van der Vaart ha qualificat el president del Barça de "mafiós" i "idiota"
El Madrid aixeca el trofeu de la Supercopa | UEFA
Un Madrid incontestable aixeca el primer títol de la temporada (2-0)
Notícia: Un Madrid incontestable aixeca el primer títol de la temporada (2-0)
Comparteix
Els blancs, molt pràctics, no donen cap opció a l'Eintracht Frankfurt i s'imposen amb gols d'Alaba i Benzema

Comentaris

  1. Icona del comentari de: borinot a agost 26, 2022 | 13:09
    borinot agost 26, 2022 | 13:09
    figo "persona" NON grata pels barcelonistes i pels catalans. Un tros de quòniam, que per molts documentals que se li facin per rentar-li la cara, mai mai mai serà perdonat pels culers. Va traïcionar al club, únicament per diners. I després s'ha dedicat a mal parlar del club, de Catalunya, i sobretot privant als mitjans de comunicació catalans, perquè al seu dia, per dir la veritat, no li deuria gens
  2. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a agost 26, 2022 | 13:45
    Doctor Strangelove agost 26, 2022 | 13:45
    Et queda fantàstic el nick de borinot, car ho ets. Primer de tot és diu traïr i no pas traïcionar, tros d'analfabet. Dit això, en Figo va portar 10.000 milions de pesetes l'equip de l'Ovrebo, i els seus millors anys com a jugador, però és clar, els analfabets de nombres no hi enteneu res de res. Aquest individu és dels que més ha donat al Varsa, i t'ho diu un seguidor del millor equip del món, el que té 14 copes d'Europa. Una altra cosa és com el tros de quòniam d'en Gaspart es va gastar els 10.000 milions! Doc.
    • Icona del comentari de: Xavi a agost 26, 2022 | 20:49
      Xavi agost 26, 2022 | 20:49
      Varsa??? Pots sé merengue però no cal insultar a algú pq no estàs d'acord amb els seus comentaris (opinió) Jo sóc culer i em va fotre veure en Figo vestint de blanc, en el seu moment vaig focalitzar la meva "rabia" en ell, dsps veus q els representants juguen un paper moooolt important Res, volia dir q mai les coses són blanques o negres, sempre hi ha matisos
    • Icona del comentari de: buff a agost 29, 2022 | 08:50
      buff agost 29, 2022 | 08:50
      borinot és en figo, o personatges com tu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa