Món Esport
Benzema augmenta la polèmica a la selecció francesa amb una enigmàtica foto

La selecció francesa ha mostrat poques fissures en aquest Mundial de Qatar. Si bé és cert que no han tingut un camí excessivament complicat per arribar a la final, els bleus han demostrat a cada partit el seu enorme potencial ofensiu. I això que no han comptat amb el que actualment és considerat el millor futbolista del món, Karim Benzema. El pilota d’or va haver d’abandonar la concentració francesa abans de començar el torneig, ja que no es va recuperar a temps de les molèsties que arrossegava del darrer tram de temporada amb el Reial Madrid. Ambdues parts van considerar que el millor era que Benzema tornés a Madrid i Didier Deschamps, seleccionador francès, no va creure convenient buscar un substitut. A partir de llavors, s’han generat diverses especulacions per la suposada mala relació que tenen futbolista i entrenador i és que, si Deschamps hagués volgut, Benzema hauria pogut tornar, perquè ha estat disponible a partir de vuitens de final. El davanter del Madrid ha publicat una foto a Instagram que ha encès encara més la polèmica: “no m’interessa res d’això”.

Una relació marcada per un escàndol sexual

La relació entre Karim Benzema i la selecció francesa mai ha estat la millor. L’any 2015, l’ex de l’Olympique de Lió era apartat del combinat nacional, després de ser acusat d’amenaçar el seu company, Mathieu Valbuena, amb difondre un vídeo de contingut sexual explícit. El cas va generar molta controvèrsia i ha portat cua fins fa poc, quan s’ha celebrat el judici. Benzema ha estat declarat culpable, amb una pena de presó -suspesa- d’un any i 75.000 dòlars de multa. L’ariet del Reial Madrid va ser apartat un total de sis anys, fins a l’Eurocopa del 2021, a la qual va tornar a ser convocat. El Mundial de Qatar era la gran il·lusió del davanter francès, però una lesió l’ha impedit acabar formant part de la convocatòria. Ara bé, sembla que les molèsties només li haguessin impedit disputar la fase de grups. Potser Deschamps podria haver esperat.

Karim Benzema, durant l'últim entrenament amb la selecció francesa | Europa Press
Karim Benzema, durant l’últim entrenament amb la selecció francesa | Europa Press

Deschamps està fart que li preguntin sobre Benzema

Benzema va marxar de Qatar trist, però no semblava que estigués enfadat o decebut amb ningú més que ell mateix, per la lesió que tenia. Ara bé, Deschamps ha demostrat que no té ganes de contestar quan els periodistes li han demanat sobre un possible retorn del ‘gat’ francès a la plantilla: “La plantilla té 24 jugadors, i punt”. L’ex de l’Olympique de Lió ha publicat una fotografia a Instagram on diu: “Res d’això m’interessa”. A la imatge se’l veu amb rostre seriós. A un dia per la final del Mundial, és estrany que pengi una foto així. No sembla que Benzema tingui la millor relació amb l’entrenador ni tampoc amb alguns dels seus compatriotes.



Més notícies
Karim Benzema, durant l'últim entrenament amb la selecció francesa | Europa Press
Benzema pateix una nova lesió i es perd el Mundial
Notícia: Benzema pateix una nova lesió i es perd el Mundial
Comparteix
El davanter francès s'ha fet un esquinçament a la cuixa esquerra i és baixa
Cristiano Ronaldo i Karim Benzema durant un partit del Reial Madrid | Europa Press
Benzema situa Cristiano encara més al centre de la polèmica
Notícia: Benzema situa Cristiano encara més al centre de la polèmica
Comparteix
El portuguès no està en un bon moment i encara no ha feflicitat el seu excompany per la Pilota d'Or
Karim Benzema, jugador del Madrid | Reial Madrid
L’estratosfèrica marca que ha superat Benzema
Notícia: L’estratosfèrica marca que ha superat Benzema
Comparteix
El francès supera Raúl González com a segon màxim anotador de la història del Madrid
Els jugadors de la selecció francesa, durant el Mundial | Europa Press
L’estrany virus que amenaça França abans de la final del Mundial
Notícia: L’estrany virus que amenaça França abans de la final del Mundial
Comparteix
La grip del camell està minvant les forces dels 'bleus' abans del duel contra l'Argentina

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa