Món Esport
Novetats en el cas de Dani Alves: canvi d’advocat i trasllat de presó

Dani Alves, futbolista i exjugador del Futbol Club Barcelona, està empresonat des del passat divendres. Està acusat d’haver violat una noia en una discoteca de Barcelona i, després que el jutge del cas prengués la declaració del presumpte agressor i la presumpta víctima, se l’ha decretat la presó preventiva i sense fiança. Darrerament hi ha hagut dues novetats significatives: el seu entorn està buscant un nou advocat, i se l’ha traslladat de presó.

Pel que fa al canvi de l’advocat, el germà del també exjugador del Sevilla ha lamentat, al programa Fiesta del canal de televisió espanyol Telecinco, que “ens sentim impotents davant d’aquesta situació. Crec que l’advocada no ho està fent bé“. Ha apuntat que la intenció és incorporar un nou advocat, anomenat Andrés Marhuenda. Aquest visitaria Alves a la presó per dissenyar una nova estratègia de defensa.

Cal recordar que, segons ha informat TV3, el brasiler ha donat tres versions diferents dels fets, passant de dir que no coneixia la presumpta víctima a recalcar que van tenir relacions sexuals consentides. Segons el diari Marca, fins ara l’advocada d’Alves estava sent la seva lletrada en qüestions menors, però ell s’ha adonat que en un cas d’aquest tipus necessita advocats experts en la matèria. D’altra banda, ha transcendit que ha demanat a la jutgessa que se li permeti fer una nova i definitiva declaració sobre els fets en la discoteca.

Dani Alves, amb la samarreta del Pumas | Pumas MX
Dani Alves, amb la samarreta del Pumas | Pumas MX

Alves passa de Brians 1 a Brians 2

D’altra banda, cal esmentar que Alves ha canviat de presó. Com ha informat El País, la Generalitat de Catalunya ha decidit traslladar-lo de Brians 1 a Brians 2 “per garantir la seva seguretat i la convivència”. Brians 2 té mòduls residencials més petits. D’altra banda, segons el diari ABC, Alves tindrà una dutxa pròpia en la seva cel·la, i no n’haurà de compartir amb altres presos. Per tant, tindrà més privacitat que molts altres presos. S’espera que l’actual màxim guanyador de títols en el futbol visqui en aquestes condicions fins a la celebració del judici.

Encara en clau d’aquest cas, cal afegir que, segons El País, la víctima de la presumpta violació hauria renunciat a rebre una indemnització per part d’Alves en cas de guanyar el judici, ja que el seu objectiu és “que es faci justícia”, i que el jugador “pagui amb la presó” pel que suposadament va fer. D’altra banda, tot plegat ha generat que durant els darrers dies, Leopoldo Silva, el president del club al qual Alves pertanyia fins ara, el Pumas mexicà, rescindís el contracte.



Més notícies
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Presó preventiva i sense fiança per a Dani Alves
Notícia: Presó preventiva i sense fiança per a Dani Alves
Comparteix
El futbolista està acusat d'haver agredit sexualment una noia a una discoteca de Barcelona
Dani Alves, en una imatge d'arxiu | Europa Press
La víctima del cas de Dani Alves denuncia que la va bufetejar i violar
Notícia: La víctima del cas de Dani Alves denuncia que la va bufetejar i violar
Comparteix
Surten a la llum tots els detalls de la declaració de la noia denunciant
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Les patronals de l’oci nocturn volen ser acusació popular en el ‘Cas Alves’
Notícia: Les patronals de l’oci nocturn volen ser acusació popular en el ‘Cas Alves’
Comparteix
Fecasarm i Spain Nightlife defensen i elogien l'actuació de la discoteca davant la presumpta violació
Dani Alves, jugador brasiler de futbol | Europa Press
Quants títols ha guanyat Dani Alves i quins són
Notícia: Quants títols ha guanyat Dani Alves i quins són
Comparteix
Dani Alves ha guanyat un total de 44 títols durant la seva trajectòria professional

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa