Món Esport
La víctima del cas de Dani Alves denuncia que la va bufetejar i violar

Aquest divendres, a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, un jutge ha interrogat les dues parts del cas de la presumpta agressió sexual que l’exjugador del Futbol Club Barcelona Dani Alves va fer a una dona en una discoteca de la capital catalana. Després que el brasiler hagués declarat, la fiscalia i l’acusació particular han demanat el seu ingrés a la presó de forma preventiva i sense fiança, que finalment s’ha formalitzat. A més, ha transcendit la versió de la denunciant, amb detalls que es desconeixien.

Fins ara, s’havia parlat d’una agressió sexual, en la qual el futbolista hauria fet tocaments a la dona sense el seu consentiment. Però aquest divendres, El Periódico ha tret a la llum la declaració exacta que la dona va fer als Mossos d’Esquadra després dels fets, i que ha ratificat davant el jutge. En poques paraules, i sempre segons la versió de la dona, el jugador la va violar al lavabo del local.

La dona, de 23 anys, com ha recollit El Periódico, va anar a la discoteca a les dues de la matinada amb dues amigues. Quan estaven a la zona de ball, un grup de nois les van convidar a accedir a la zona VIP, i elles hi van acudir. Després d’una estona xerrant amb ells, un cambrer va dir a les tres noies que un client les volia convidar a una beguda. Elles van rebutjar, però el client va insistir al cambrer i aquest hi va tornar. En el segon instant, va remarcar que el client era un amic. Finalment, les noies van anar amb aquest client, a la seva taula, acompanyades del grup de nois amb els quals estaven

En arribar a la taula, van trobar dos homes i dues dones, que van marxar just en aquell moment. Un dels dos era Dani Alves, i l’altre un amic seu. El futbolista es va presentar a la víctima, que no el coneixia, com un home que es diu Dani i que juga a la petanca a l’Hospitalet de Llobregat. Però el grup d’amics amb el qual havien estat inicialment el van reconèixer, i els ho van explicar.

A continuació, Alves va convidar les tres noies a beure cava i, sempre segons la versió de la denunciant, va començar a tontejar amb les tres, enganxant-se molt a elles i tocant-les. Després, es va situar al darrere de la víctima i va començar a dir-li coses que ella no entenia, possiblement en portuguès, que és la llengua materna del jugador. Després, va agafar amb força la seva mà i se la va emportar al penis, dues vegades, tot i la resistència de la noia. Després, la va encoratjar a seguir-lo cap a una porta que ella no sabia on conduïa, i s’hi van dirigir.

Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press

Segons la víctima, Alves la va bufetejar i la va violar

Aquest lloc era el lavabo de la zona VIP de la discoteca. En la seva versió, la noia ha assegurat que en adonar-se’n va voler marxar, però que el jugador va tancar la porta i li ho va impedir. A continuació, ell es va asseure al vàter, li va apujar el vestit, li va demanar que digués que era la seva “puteta”, la va obligar a asseure’s a sobre seu, la va tirar a terra, la va obligar a fer-li una fel·lació a la qual ella es va resistir, la va bufetejar, la va aixecar del terra i la va penetrar fins a ejacular. Després, li va dir que esperés a sortir fins que sortís ell primer.

Després, tal com la noia ha explicat, va sortir i es va retrobar amb una de les seves dues amigues, que l’havia esperat a la zona VIP. Es va quedar en estat de xoc, va dir-li a l’amiga que havien de marxar i, en sortir de l’establiment, va començar a plorar i allà els treballadors del local li van preguntar què havia passat.

A partir d’allà, va ser quan es va activar el protocol que s’activa en aquests casos de violència masclista, i que ja s’havia esmentat anteriorment. La noia va ser atesa psicològicament en una sala de la discoteca, en la qual hi era el responsable de la mateixa discoteca, i tot seguit van avisar els Mossos d’Esquadra i una ambulància, que la va traslladar a l’Hospital Clínic. Allà se li va fer un examen per buscar evidències de l’agressió sexual. I, segons l’informe mèdic al qual també ha tingut accés El Periódico, la noia presentava lesions compatibles amb el forcejament.

El diari també ha recollit que la víctima va anar a denunciar la presumpta agressió sexual dos dies després dels fets, tot lliurant l’informe mèdic i el vestit que duia aquella nit. La Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) va iniciar una investigació per revisar les càmeres de seguretat, si bé cal recordar que als lavabos no hi havia cap càmera. Després de sentir la versió de la denunciant i la del jugador, que ha negat els fets, finalment el jutge ha decretat la presó preventiva i sense fiança



Més notícies
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Presó preventiva i sense fiança per a Dani Alves
Notícia: Presó preventiva i sense fiança per a Dani Alves
Comparteix
El futbolista està acusat d'haver agredit sexualment una noia a una discoteca de Barcelona
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
La fiscalia demana presó preventiva sense fiança per a Dani Alves
Notícia: La fiscalia demana presó preventiva sense fiança per a Dani Alves
Comparteix
El brasiler ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra, i ha declarat a la Ciutat de la Justícia de Barcelona
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Detenen Dani Alves, acusat d’agredir sexualment una dona
Notícia: Detenen Dani Alves, acusat d’agredir sexualment una dona
Comparteix
L'exjugador del Futbol Club Barcelona es troba a la Ciutat de la Justícia per ser interrogat pel jutge que instrueix la causa del cas
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves, investigat per una presumpta agressió sexual a una discoteca
Notícia: Dani Alves, investigat per una presumpta agressió sexual a una discoteca
Comparteix
Els fets haurien succeit la matinada del divendres a Barcelona i els Mossos ho estan aclarint

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Antic Pub 2'40 i el seu tradicional gripau a gener 20, 2023 | 23:01
    Antic Pub 2'40 i el seu tradicional gripau gener 20, 2023 | 23:01
    23 anys i cap al Sutton a les dues de la matinada amb dues col·legues més... El més normal i habitual. Ves que no treballin de pescadores i visualitzessin una bona captura. O ves que la flota no les avisés de la proximitat del banc de peix. Que de més verdes en maduren i més en els temps que corren. I dit això, cal ser ruc per deixar-se enxampar per una xarxa més que previsible. Sobretot amb tants anys al damunt, tants calés i centenars de partits jugats. Si vivim, coses veurem.
  2. Icona del comentari de: Sport a gener 22, 2023 | 11:44
    Sport gener 22, 2023 | 11:44
    No es que defensi a l'Alves pero això no cuadra gaire: Després, la va encoratjar a seguir-lo cap a una porta que ella no sabia on conduïa, i s’hi van dirigir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa