Món Esport
Les patronals de l’oci nocturn volen ser acusació popular en el ‘Cas Alves’

Fecasarm i Spain Nightlife, patronals de l’oci nocturn, han anunciat que demanaran al jutjat ser acusació popular en el cas de presumpta violació de Dani Alves. Sol·licitaran que se’ls permeti defensar la imatge del sector, a la qual se li està fent “un gravíssim mal”. Caldrà veure si la magistrada accepta la petició. Cal recordar que Alves va ingressar a la presó de Brians 1, després que la jutge li imposés la mesura mentre s’investiga el cas: l’exfutbolista del Barça està acusat de violar una noia el dia 30 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona.

El sector de l’oci nocturn es defensa i es protegeix

Joan Boadas, secretari general de Fecasarm i Spain Nightlife, ha anunciat la decisió de les patronals de presentar-se com a acusació popular al judici contra Dani Alves. Boadas ha mostrat el seu rebuig als fets succeïts i ha explicat que l’oci nocturn no es pot quedar de braços plegats “davant d’uns fets tan greus i menys quan es troba lluitant a tots els nivells, fins i tot col·laborant amb el cos dels Mossos d’Esquadra per a la formació d’empresaris i treballadors per evitar casos de violència sexual, perquè precisament fets com aquests mai no tinguin lloc”. A més a més, el secretari general de les patronals ha defensat l’actuació de la discoteca, que la qualifica d’“impecable i exemplar”, perquè de seguida es va complir amb el protocol en casos de possible agressió sexual.

Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press

Alves ja ha dormit dues nits a la presó

Dani Alves està acusat d’agredir sexualment una noia la nit del 30 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona. La víctima va denunciar els fets la mateixa nit, davant els Mossos d’Esquadra, quan l’exjugador del Barça ja havia abandonat el local. Segons la noia, Alves la va bufetejar, penetrar i la va obligar a fer-li una fel·lació. El passat divendres, la policia va detenir Alves i el va dur a la presó de Brians 1, on ja hi ha passat dues nits, pendent que es resolgui el cas. El futbolista ha negat els fets, però les càmeres de seguretat del local el poden delatar. Tot està pendent de la sentència final.



Més notícies
Dani Alves, en una imatge d'arxiu | Europa Press
La víctima del cas de Dani Alves denuncia que la va bufetejar i violar
Notícia: La víctima del cas de Dani Alves denuncia que la va bufetejar i violar
Comparteix
Surten a la llum tots els detalls de la declaració de la noia denunciant
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Presó preventiva i sense fiança per a Dani Alves
Notícia: Presó preventiva i sense fiança per a Dani Alves
Comparteix
El futbolista està acusat d'haver agredit sexualment una noia a una discoteca de Barcelona
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
La fiscalia demana presó preventiva sense fiança per a Dani Alves
Notícia: La fiscalia demana presó preventiva sense fiança per a Dani Alves
Comparteix
El brasiler ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra, i ha declarat a la Ciutat de la Justícia de Barcelona
Dani Alves, exjugador del Barça | Europa Press
Detenen Dani Alves, acusat d’agredir sexualment una dona
Notícia: Detenen Dani Alves, acusat d’agredir sexualment una dona
Comparteix
L'exjugador del Futbol Club Barcelona es troba a la Ciutat de la Justícia per ser interrogat pel jutge que instrueix la causa del cas

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Una societat que no s'ocupa de l'oci juvenil a gener 22, 2023 | 12:16
    Una societat que no s'ocupa de l'oci juvenil gener 22, 2023 | 12:16
    L'oci nocturn tal com està consebut, sols per fer peles els amos de les discoteques, promou obertament l'alcoholisme i el sexe que va unit a la utilització de les dones i que porta a la violència contra elles, un masclisme espeterrant. Cap creixement positiu per al jovent. Pensem que ara el jovent pot arribar als 40-50 anys i exportar junt amb la pornografia dels mòbil la violència contra les dones a la vida familiar.
  2. Icona del comentari de: Oci problemàtic a gener 22, 2023 | 13:15
    Oci problemàtic gener 22, 2023 | 13:15
    Si una noia puja a un reservat d'una discoteca per trobar-se amb un desconegut, mentre les seves amigues es queden a baix, se suposa que ja sap per on va el tema. Si després se'n penedeix és un fet habitual, i si hi ha hagut un abús amb força ja és un tema penal. El problema serà determinar què va passar realment. L'oci nocturn ara van de germanetes naïf.
  3. Icona del comentari de: Quins hipòcrites a gener 22, 2023 | 13:18
    Quins hipòcrites gener 22, 2023 | 13:18
    Ho faran abans o després de denunciar la discoteca WAKA de Sant Quirze del Vallés?
  4. Icona del comentari de: Ricard a gener 22, 2023 | 14:32
    Ricard gener 22, 2023 | 14:32
    M'agradaria que les patronals de l'oci nocturn es preocupessin dels veïns quan els seus clients fan xivarri al carrer. Això de l'acusació particular del cas Alves és una autèntica cortina de fum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa