Món Esport
Desastre total de l’Atlètic de Madrid a la Champions

La Champions League està plena de sorpreses. Si bé la patacada del Futbol Club Barcelona ha estat dura pel conjunt blaugrana, la de l’Atlètic de Madrid no té punt de comparació. Amb la derrota al camp del Porto, l’equip dirigit per Diego Pablo Simeone (Cholo) ha acabat quart a la fase de grups de la màxima competició europea, fet que provoca que els madrilenys tampoc juguin l’Europa League. És el primer cop en els darrers anys que els matalassers no passen a les rondes eliminatòries de les competicions europees i, tot plegat, ho fa més cruel.

L’Atlètic de Madrid només ha guanyat un partit de sis

El grup de l’Atlètic de Madrid no ha estat pas dels més complicats. Els seus rivals han estat el Porto (Portugal), Bruges (Bèlgica) i Bayer Leverkusen (Alemanya), tres equips força assequibles per un club tan potent com és el de la capital espanyola. No obstant això, tot i tenir un millor equip i més experiència a la Champions que la resta, l’Atlètic de Madrid només ha estat capaç de guanyar un partit dels sis disputats. A més a més, els blanc-i-vermells han començat la darrera jornada de la competició sabent que ja no tenien cap mena d’opció de passar als vuitens de la Champions. El tràgic empat contra el Bayer Leverkusen de la setmana passada va condemnar als jugadors del Cholo a jugar-se la tercera plaça en la darrera jornada.

Antoine Griezmann, jugador de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
Antoine Griezmann, jugador de l’Atlètic de Madrid | Europa Press

L’Atlètic de Madrid ha fet un molt mal partit a Portugal

Tot i saber que l’Atlètic de Madrid no tenia opcions de passar als vuitens de la Champions League, els matalassers s’havien de jugar les garrofes per tal d’assegurar-se la tercera posició que dona el bitllet a l’Europa League. Els blanc-i-vermells depenien d’ells mateixos, però una mala primera part a l’estadi del Porto ha sentenciat el partit. L’Atlètic de Madrid ha sortit sense ganes al terreny de joc. La defensa ha estat descol·locada i tova, els migcampistes badaven i els davanters corrien sense cap mena de sentit perseguint la pilota que removien els portuguesos. Només Oblak ha evitat que el Porto marxés amb més de dos gols de diferència a la mitja part.

A la segona part, els matalassers van intentar remuntar la situació. Els migcampistes han començat a fer arribar pilotes als davanters, però Diogo Costa, porter del Porto, ha evitat que l’Atlètic de Madrid entrés en el partit per intentar igualar el marcador. Només un gol de Yannick Ferreira-Carrasco en un córner al minut 95 ha reduït la diferència, però ja no hi havia temps per igualar el partit. Diversos aficionats matalassers que s’havien desplaçat a Portugal han recriminat als futbolistes que no mereixien jugar amb la samarreta blanca-i-vermella.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Xavi deixa clar quin és l’objectiu del Barça a l’Europa League
Notícia: Xavi deixa clar quin és l’objectiu del Barça a l’Europa League
Comparteix
L'entrenador blaugrana ha posat el llistó a dalt de tot i no s'ha posat la pell de xai
Els jugadors del Barça celebren el seu primer gol a Pilsen | FC Barcelona
El suplici del Barça a la Champions acaba amb un glop agredolç (2-4)
Notícia: El suplici del Barça a la Champions acaba amb un glop agredolç (2-4)
Comparteix
Els suplents culers acomiaden la competició fent els deures, però amb una manca de tensió preocupant
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
Iniesta, sobre Pedri: “Les comparacions no són agradables”
Notícia: Iniesta, sobre Pedri: “Les comparacions no són agradables”
Comparteix
El mite del Barça ha parlat del paral·lelisme que sovint s'estableix entre tots dos en una entrevista
Leo Messi i Andrés Iniesta, després de la final de la Champions de 2009 | Europa Press
Iniesta es pronuncia sobre el possible retorn de Messi al Barça
Notícia: Iniesta es pronuncia sobre el possible retorn de Messi al Barça
Comparteix
En una entrevista, el manxec ha parlat sobre aquesta opció, a banda d'explicar la seva relació actual amb Xavi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa