Món Esport
Iniesta, sobre Pedri: “Les comparacions no són agradables”

Andrés Iniesta, exjugador del Futbol Club Barcelona i actualment al Vissel Kobe japonès, no perd de vista l’actualitat del conjunt blaugrana. En l’entrevista que ha concedit al diari As, el manxec s’ha pronunciat sobre el possible retorn de Leo Messi. A més, ha estat preguntat sobre l’habitual comparació que molts mitjans de comunicació han establert últimament entre la seva figura i la de Pedri González, jugador amb qui comparteix posició.

“No l’afectarà ni condicionarà per res”, ha reivindicat l’autor del gol que va donar a Espanya el seu primer Mundial, tot valorant que “Pedri gaudeix jugant a futbol i li és igual el Bernabéu que la plaça del seu poble. Això es nota i per això no crec que hi influeixi”. Això sí, ha avisat: “Les comparacions no són agradables perquè només són soroll. Jo tinc la meva història i ell ha de fer la seva i té potencial suficient per ser un referent al seu equip i a la Selecció”.

Andrés Iniesta celebrant el gol fora de casa que classificava al Barça per a la final de la Champions de 2009 | Europa Press
Andrés Iniesta celebrant el gol fora de casa que classificava al Barça per a la final de la Champions de 2009 | Europa Press

Pedri va debutar al Barça la temporada 2020/2021. Malgrat haver-hi arribat amb un perfil baix, procedent de Las Palmas i amb el destí a priori al filial blaugrana, va cremar etapes i es va convertir en el jugador revelació d’aquell curs. Això li va permetre debutar amb la selecció espanyola o, fins i tot, guanyar el Trofeu Kopa i el Golden Boy, que el van acreditar com el millor futbolista jove de 2021. Com s’ha dit, sovint se’l compara amb Iniesta pel tipus de joc de tots dos, a banda de per les seves personalitats tímides. Si bé de vegades el canari pot recordar al de Fuentealbilla, la comparació són paraules majors.

Les paraules d’Iniesta sobre Luka Modric

Iniesta ha parlat també d’un altre migcampista. En aquest cas, un de l’etern rival: Luka Modric. Sobre el croat, l’espanyol ha reconegut que “som jugadors de perfil diferent, però alhora semblants per posició al camp, concepció del joc, maneig de la pilota… És un dels millors migcampistes que hi ha i que hi haurà. És una referència per al seu equip i no és fàcil portar tants anys en un club com el Madrid marcant la diferència.



Més notícies
Leo Messi i Andrés Iniesta, després de la final de la Champions de 2009 | Europa Press
Iniesta es pronuncia sobre el possible retorn de Messi al Barça
Notícia: Iniesta es pronuncia sobre el possible retorn de Messi al Barça
Comparteix
En una entrevista, el manxec ha parlat sobre aquesta opció, a banda d'explicar la seva relació actual amb Xavi
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
El missatge de Pedri que els culers no haurien volgut escoltar mai
Notícia: El missatge de Pedri que els culers no haurien volgut escoltar mai
Comparteix
El migcampista del Barça ha donat la cara després de la contundent i dolorosa derrota contra el Bayern
Jugadors del Barça celebren un dels gols contra el Pumas | Sara Gordon - FC Barcelona
Pedri i Lewandowski i la dita d'”els bons sempre s’entenen”
Notícia: Pedri i Lewandowski i la dita d'”els bons sempre s’entenen”
Comparteix
Canari i polonès creen al Gamper una nova societat, que promet moltes alegries al barcelonisme
Pedri, jugador del FC Barcelona | FC Barcelona
El Barça presenta l’emblemàtic nou dorsal de Pedri que porta grans records
Notícia: El Barça presenta l’emblemàtic nou dorsal de Pedri que porta grans records
Comparteix
Pedri portarà el dorsal 8 a l'esquena tal com també ho va fer el seu ídol, Andrés Iniesta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa