Món Esport
Casemiro veu la primera vermella directa de la seva carrera

Carlos Henrique Casemiro ha hagut de marxar del Reial Madrid i de la Lliga Santander per ser expulsat amb vermella directa. Durant les seves deu temporades vestint de blanc, el brasiler només ha estat expulsat dues vegades, ambdues per doble targeta groga. L’ex del Porto és conegut per ser un futbolista dur, que moltes vegades actua al límit del reglament. Doncs bé, mai li havien ensenyat una targeta vermella. Ha hagut de ser amb el Manchester United, a la vint-i-dosena jornada de la Premier League, contra el Crystal Palace a Old Trafford. A la segona meitat, hi ha hagut una picabaralla entre el visitant Jeffrey Schlupp i el local Anthony, que ha acabat en una picabaralla amb diversos jugadors implicats. Després de la baralla, el VAR ha avisat l’àrbitre del duel, perquè Casemiro ha agafat pel coll un rival. Expulsió i a reflexionar.

El VAR ha condemnat Casemiro

El Manchester United està en un gran estat de forma. Els red devils estaven guanyant amb comoditat el seu partit de lliga contra el Crystal Palace, però una jugada aïllada entre Jeffrey Schlupp i Anthony ho ha capgirat tot. El futbolista visitant ha empès el brasiler, qui ha xocat contra la tanca publicitària. El públic ha protestat amb vehemència i un grup de futbolistes locals s’han acostat a recriminar-li l’acció a Schlupp. Els del Palace també s’han acostat i llavors ha començat la picabaralla. La baralla ha acabat amb una targeta per als dos implicats i l’expulsió de Casemiro per agafar pel coll Will Hughes. En directe, ni l’àrbitre ni l’assistent han vist l’acció, però el VAR ha avisat Andre Marriner perquè ensenyés la vermella directa a l’ex del Madrid.

Carlos Casemiro, jugador del Manchester United | Europa Press
Carlos Casemiro, jugador del Manchester United | Europa Press

Cap vermella directa en deu anys al Madrid

En deu temporades al Reial Madrid (amb una cessió al Porto pel mig), Casemiro mai havia estat expulsat amb vermella directa. És un fet que impacta, perquè se’l recorda com un jugador molt expeditiu i que acostumava a fer entrades perilloses. I no només això, sinó que a la seva etapa a la capital espanyola només havia estat expulsat en dues ocasions a la Lliga Santander, les dues per doble groga. En 29 partits amb el Manchester United, ja ha vist sis grogues i una vermella. És una dada que fa reflexionar sobre els arbitratges i la permissivitat que va tenir durant diverses temporades.



Més notícies
Carlos Casemiro, jugador del Manchester United | Europa Press
La polèmica opinió d’un exfutbolista sobre Casemiro
Notícia: La polèmica opinió d’un exfutbolista sobre Casemiro
Comparteix
L'exjugador del Liverpool Graeme Souness critica les prestacions del fitxatge que ha fet el Manchester United
Carlos Casemiro, jugador del Manchester United | Europa Press
Casemiro marxa del Madrid després de vuit temporades
Notícia: Casemiro marxa del Madrid després de vuit temporades
Comparteix
El brasiler, que hi deixa un llegat etern, troba un nou repte
Pep Guardiola, a Old Trafford | Europa Press
El City de Guardiola cau al derbi de Manchester amb crueltat (2-1)
Notícia: El City de Guardiola cau al derbi de Manchester amb crueltat (2-1)
Comparteix
Els citizens s'han deixat remuntar i l'Arsenal es pot escapar a la classificació
Els jugadors del Sevilla, celebrant un gol | Europa Press
El Sevilla també protesta contra el Barça per les mesures amb l’afició
Notícia: El Sevilla també protesta contra el Barça per les mesures amb l’afició
Comparteix
El conjunt andalús ha emès un comunicat on es queixa contra el club culer

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa