Món Esport
La polèmica opinió d’un exfutbolista sobre Casemiro
  • CA

Carlos Henrique Casemiro ja és futbolista del Manchester United. De fet, durant en la prèvia del partit que els red devils han jugat i guanyat contra el Liverpool, el brasiler ha sortit a la gespa d’Old Trafford amb la seva nova samarreta, per saludar la seva nova afició. Un gran fitxatge, pel fet que els anglesos incorporen un jugador experimentat i guanyador, però amb un preu elevat: 70 milions fixos més 15 variables. I tot plegat ha estat criticat per l’exjugador escocès i analista del canal de televisió Sky Sport Graeme Souness.

A la mateixa cadena, Souness ha criticat el moviment que ha fet el United: “Casemiro estava jugant amb grans jugadors al Reial Madrid, però ell no és un gran jugador. Mai ha estat un gran jugador”. Una opinió respectable, però polèmica, que no s’ha quedat curta. El comunicador ha continuat: “Crec que va tenir sort d’estar en aquest equip del Reial Madrid. Jo mai espero veure jugar Casemiro. En canvi, a Benzema i els altres jugadors, sí. Mai he estat realment emocionat de veure Casemiro”.

L’exfutbolista del Liverpool, amb el qual va ser campió de la Copa d’Europa en tres ocasions, va sustentar la seva opinió amb aspectes tècnics: “No crec que tingui un gran rang de passades, no crec que faci jugar a altres futbolistes. El Reial Madrid i aquell centre del camp en particular estava ple d’homes futbolers”. I no ha obviat el preu que han pagat els red devils a l’entitat blanca a canvi de la incorporació del cinc vegades campió d’Europa: “Té 30 anys i costa 70 milions més variables… són massa diners”. Això sí, també ha expressat que el també exjugador del Porto “ajudarà el Manchester United a ser més sòlid al mig del camp”.

Rio Ferdinand també dubta del traspàs de Casemiro

Concretament, Casemiro ha costat 70 milions fixos més 15 variables. Per tant, un traspàs que es podria elevar als 85 milions d’euros, per un futbolista que té un valor de mercat de 40 milions d’euros, segons el portal Transfermarkt. I això ha estat motiu de crítica d’un altre exjugador. En aquest cas, de la llegenda del Manchester United Rio Ferdinand. Al pòdcast Vibe, l’anglès ha opinat que “entre el preu i el fet de ser un dels jugadors més ben pagats de la plantilla, la xifra s’acostarà als 100 milions d’euros. Si el club n’obté benefici, haurà tingut sort”.

Crec que serà molt complicat per a un futbolista de 30 anys arribar a un club en aquest estat, recarregar, reiniciar i anar de nou a això”, ha afegit el campió d’Europa l’any 2008, referint-se a l’atrafegada situació que viu l’equip mancunià. I és que després d’anys sense guanyar títols i de canviar diverses vegades de tècnic, ha començat amb dificultats el nou cicle.

Amb Erik ten Hag, tot i haver fet una bona pretemporada, els red devils han acumulat dues derrotes en les dues primeres jornades. En la tercera, però, han sumat la victòria esmentada contra el Liverpool, que pot esdevenir balsàmica. Dissabte vinent visiten el Southampton, i podria ser el dia del debut de Casemiro.



Més notícies
Carlos Casemiro, jugador del Manchester United | Europa Press
Casemiro marxa del Madrid després de vuit temporades
Notícia: Casemiro marxa del Madrid després de vuit temporades
Comparteix
El brasiler, que hi deixa un llegat etern, troba un nou repte
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
La viral ‘cobra’ de Cristiano Ronaldo a un mite del futbol
Notícia: La viral ‘cobra’ de Cristiano Ronaldo a un mite del futbol
Comparteix
Jamie Carragher va criticar el portuguès i aquest li ha negat dos vegades una salutació
Sergiño Dest i Nacho Fernández batallen una pilota durant el clàssic de Las Vegas | @sergino_dest
El Barça i el United acosten postures per Dest
Notícia: El Barça i el United acosten postures per Dest
Comparteix
Pocs milions d'euros separen l'oferta dels 'red devils' de la xifra que demana el club blaugrana
El Madrid acomiada l’entrenador del juvenil per criticar Ramos i Casemiro
Notícia: El Madrid acomiada l’entrenador del juvenil per criticar Ramos i Casemiro
Comparteix
Álvaro Benito, col·laborador habitual de la 'Cadena SER', va culpar el central dels dos primers gols del Barça al Bernabéu i va assegurar que el brasiler "no està ni per jugar un minut"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Narcís a setembre 02, 2022 | 18:16
    Narcís setembre 02, 2022 | 18:16
    Tot prou obvi ! PD : i mai rebé tarja roja .. a veure ara !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa