Món Esport
El Barça i el United acosten postures per Dest

Sergiño Dest no compta per a Xavi Hernández. L’entrenador del Futbol Club Barcelona ho va deixar ben clar en la primera jornada de LaLiga. No va ni tan sols convocar el lateral dret, i per a aquesta posició va alinear en primera instància Ronald Araujo, central per naturalesa, i en segona Sergi Roberto, migcampista de naixement. Dest s’ho va mirar des de la llotja del Camp Nou i ara, amb la cerca que està fent la secretaria tècnica d’un jugador a la seva posició, queda clar que no té possibilitats de sumar minuts a la xavineta aquest curs.

D’altra banda, hi ha un club molt interessat a fitxar un lateral dret de garanties. És el Manchester United del neerlandès Erik ten Hag, encara en reconstrucció. El tècnic desitjaria un jugador que faci competència a Diogo Dalot, que no s’ha acabat de consolidar en la disciplina red devil. Per tant, l’escollit seria Sergiño Dest. Entrenador i jugador van compartir una temporada a l’Ajax, la 2019/2020, i es podrien necessitar mútuament. Ten Hag a Dest pel motiu esmentat, i Dest a Ten Hag per recuperar les bones sensacions que va tenir a l’Eredivisie.

Tres milions d’euros separen l’oferta anglesa i la demanda blaugrana

En matèria econòmica, i segons ha informat el mitjà Talk Sport, els britànics estarien disposats a pagar 17 milions d’euros per l’estatunidenc. Tot i això, el Barça esperaria no menys de 20 milions. Aquesta seria una xifra propera a la que va abonar la junta directiva de Josep Maria Bartomeu l’estiu de 2020 (van ser, concretament, 21 milions d’euros fixos més cinc variables).

Perquè es rubriqués el moviment, doncs, cal que es compleixin dues circumstàncies. Primer, l’entesa entre totes dues entitats. Les xifres que uns ofereixen i els altres esperen no disten gaire entre elles, i per tant això no hauria de ser complicat. L’altra condició hauria de ser que el futbolista accedeixi a acceptar l’oferta. La setmana passada, Mundo Deportivo va assegurar que Dest pretén convèncer Xavi i continuar al Camp Nou, però amb missatges tan contundents com la no convocatòria al partit contra el Rayo Vallecano i amb un Mundial a l’horitzó, les coses podrien canviar.



Més notícies
Robert Lewandowski, durant el seu debut com a blaugrana a la Lliga | Europa Press
Lewandowski revela el motiu pel qual ha fitxat pel Barça
Notícia: Lewandowski revela el motiu pel qual ha fitxat pel Barça
Comparteix
El davanter polonès ha assegurat en una entrevista que "no volia jugar tota la vida en una única lliga"
Memphis Depay, jugador del Barça | FC Barcelona
L’exigència de Memphis per marxar del Barça i anar a la Juventus
Notícia: L’exigència de Memphis per marxar del Barça i anar a la Juventus
Comparteix
El futbolista demana la carta de llibertat i una compensació econòmica
Juan Foyth, jugador del Vila-real, condueix una pilota davant la vigilància de Gavi, del Barça | Europa Press
El Barça ja coneix el preu del lateral dret que desitja
Notícia: El Barça ja coneix el preu del lateral dret que desitja
Comparteix
El Vila-real es remet a la clàusula de rescissió de l'argentí Juan Foyth
Àlex Collado, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
El Barça anuncia una nova cessió
Notícia: El Barça anuncia una nova cessió
Comparteix
Àlex Collado jugarà a l'Elx durant la pròxima temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa