Món Esport
El Barça anuncia una nova cessió
  • CA
agraph -->

El Futbol Club Barcelona ha anunciat la cessió del migcampista sabadellenc Àlex Collado a l’Elx. El jugador català hi serà durant la temporada 2022-2023 i el club alacantí no té cap mena d’opció de compra, així que Collado tornarà al Barça el mes de juliol de l’any vinent. D’aquesta manera, l’entitat blaugrana dona sortida a un altre dels futbolistes que no hauria tingut minuts aquest curs, ja que les posicions on ell pot jugar han quedat cobertes amb els nous fitxatges. Es tracta de l’onzena baixa del mercat d’estiu del club culer. Abans que Collado han sortit jugadors com Philippe Coutinho, Francisco Trincao, Nico González, Riqui Puig, Dani Alves, Clément Lenglet, Moussa Wagué, Neto Murara, Rey Manaj i Óscar Mingueza.

Álex Collado encadena dues cessions

Álex Collado repeteix la mateixa estratègia de l’any passat i buscarà sort lluny del Barça, sense desvincular-se del club. La temporada passada, però, va haver de marxar a l’hivern, ja que no se li va poder trobar una sortida en el mercat d’estiu. Així doncs, el migcampista de Sabadell tindrà l’oportunitat de demostrar de què és capaç durant un curs sencer. L’Elx, el seu nou destí, té el mateix propòsit que el Granada, que és l’equip on va jugar de gener a juny: no descendir. Amb el conjunt andalús no va poder contribuir a complir aquest objectiu, així que cal veure què passa en aquesta ocasió.

Amb vint-i-tres anys, Collado busca una de les seves últimes opcions de créixer com a futbolista per poder tornar al Barça amb el nivell requerit per ser jugador del primer equip. El seu contracte acaba l’any 2024, així que si el seu rendiment durant aquesta temporada vinent amb l’Elx no és satisfactori, és molt probable que el club blaugrana ja no el renovi.



Més notícies
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
S’aproxima un nou fitxatge superestrella al Camp Nou
Notícia: S’aproxima un nou fitxatge superestrella al Camp Nou
Comparteix
Els aficionats del City accepten la possible marxa de Bernardo Silva i el jugador difon un missatge que sona a comiat per les xarxes
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Les impactants paraules de Xavi després del primer partit de la temporada
Notícia: Les impactants paraules de Xavi després del primer partit de la temporada
Comparteix
Xavi ha parlat en representació de l'equip esmentant que els jugadors estan decebuts per l'empat
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Xavi podria perdre un dels jugadors més estimats pel barcelonisme
Notícia: Xavi podria perdre un dels jugadors més estimats pel barcelonisme
Comparteix
El Chelsea porta dies interessat en el fitxatge de Pierre-Emerick Aubameyang
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El gran assenyalat del Barça contra el Rayo Vallecano
Notícia: El gran assenyalat del Barça contra el Rayo Vallecano
Comparteix
El lateral esquerre del Barça, Jordi Alba, ha estat el gran assenyalat del Barça en la primera jornada de lliga contra el Rayo

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JMMR a agost 15, 2022 | 13:36
    JMMR agost 15, 2022 | 13:36
    Cessió Xavi ja!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa