Món Esport
El Madrid acomiada l’entrenador del juvenil per criticar Ramos i Casemiro
  • CA
Álvaro Benito, durant un entrenament del Juvenil B del Reial Madrid.
Álvaro Benito, durant un entrenament del Juvenil B del Reial Madrid. | @AlvaroBenitoV

Florentino Pérez no tolera determinades coses. El Reial Madrid ha acomiadat l’entrandor del Juvenil B, Álvaro Benito, per les crítiques a diferents futbolistes de l’equip de Solari que aquest va fer a Carrusel Deportivo de la Cadena SER, d’on ell és col·laborador habitual, després de la derrota contra el Barça en les semifinals de la Copa del Rei. La directiva blanca li va comunicar aquest dijous la seva destitució i, segons els mitjans de comunicació madrilenys, Raúl González podria ser el seu substitut.

 

Benito va focalitzar les seves crítiques, sobretot, en Sergio Ramos i Casemiro. Encara que ho va fer de forma respectuosa i que el seu equip és el segon classificat (amb un punt menys, però també un partit menys jugat, que l’Atlètic, el líder), el Madrid ha decidit acomiadar-lo. L’exentrenador del Juvenil B ha reaccionat bé a la notícia i no ha volgut afegir més llenya al foc: “Estic molt agraït per l’oportunitat que em va donar la directiva de tornar a la casa on em vaig criar i formar com a futbolista, en la que em van inculcar uns valors que m’han acompanyat tota la meva carrera. És un orgull haver-ho transmès els darrers anys al planter i aportar en la formació de joves jugadors que d’aquí a ben poc seran estrelles del Madrid. Veure’ls triomfar serà el major reconeixement que podré rebre amb el temps“.

 

“Agraeixo l’afecte de tots els treballadors del club. Al Madrid hi ha un grup humà fantàstic que a diari fan més gran l’entitat. La meva consciència està tranquil·la perquè he donat la cara perquè els joves progressessin. Respecto la decisió del club, al que sempre he defensat en la meva presència als mitjans de comunicació. Sempre m’he sentit lliure per parlar del club dels meus amors“, segueix valorant Benito en un comunicat que ha difós a través de les xarxes socials.

 

Les frases que li han costat l’acomiadament a Álvaro Benito

 

  • “Els dos primers gols del Barça són jugades que el Madrid ha de solucionar sense problemes”.
  • “El primer gol és error de Sergio Ramos clarament. No sé per què va tou a la pilota i deixa rematar Luis Suárez. Després demana explicacions a Casemiro”.
  • “El segon gol és una despistada de Sergio Ramos absoluta. Dona l’esquena a Dembélé i ni Reguilón ni ningú se n’adona”
  • “Casemiro va caminant amb el 0-1 al marcador. Defensant així les jugades és impossible guanyar el Barça”.
  • “El problema és que hi ha jugadors com Casemiro o Kroos que no estan ni per jugar un minut”.
  • “L’únic que no té oportunitats és Isco i no sabem per què. No sabem si a Solari li agrada futbolísticament. Bale, per exemple, ha tingut més oportunitats i no les ha aprofitat”.
  • “Marcelo ha demostrat que no està per jugar. No està en bona forma”.
  • “El camp no enganya ningú. El nivell que dones allà és el que és. S’han de demostrar les coses a la gespa”.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa