Món Esport
De ser considerat ‘el nou Xavi’ a viure un calvari amb el futbol

El Futbol Club Barcelona va fitxar Arthur Melo l’any 2018, procedent del Gremio brasiler. El migcampista brasiler semblava l’escollit per convertir-se en el nou Xavi Hernández, però res més lluny de la realitat. Arthur va començar quallant bones actuacions, però de mica en mica es va anar desinflant fins a perdre protaginisme. Finalment, l’estiu del 2020, el Barça i la Juventus van arribar a un acord pel famós intercanvi Pjanic-Arthur, que no va soprtir gens bé a cap dels dos clubs. De fet, ja es tractava d’una operació per maquillar els comptes d’un equip i l’altre. Esportivament, cap dels dos futbolistes va aportar massa cosa. Dos anys després d’haver fitxat pels torinesos, Arthur marxava cedit al Liverpool de Jürgen Klopp, amb la intenció de rellançar la seva carrera. Només ha jugat 76 minuts amb el primer equip i els anglesos ja se’l volen treure de sobre.

Una decepció absoluta

Arthur Melo només té 26 anys i ja està a punt d’apartar-se del futbol d’elit. El Liverpool ni es planteja quedar-se’l, després que hagi jugat dues estones mal comptades per culpa de les lesions. Per tant, el brasiler tornarà a Torí aquest estiu i no sembla que la Juventus tingui la voluntat de fer-li un lloc dins la plantilla. El més probable és que els italians intentin vendre’l a un preu decent, per minimitzar les pèrdues que els haurà provocat aquest fitxatge. En qualsevol cas, sembla evident que ja no té espai entre els principals equips d’Europa i que haurà de buscar-se la vida a l’estranger o a un club de segona fila. Un retorn a Brasil no està descartat.

Arthur protegeix la pilota davant Hummels | EFE
Arthur protegeix la pilota davant Hummels | EFE

Descartat pel Liverpool i per la Juventus

Massimiliano Allegri va decidir que Arthur no podia jugar a la Juve, perquè no tenia la potència física suficient per disputar la Serie A. És per això que els torinesos van decidir cedir-lo al Liverpool, en una operació que va sorprendre tant a Itàlia com a Anglaterra. Per culpa de les lesions, el brasiler només ha disputat 73 minuts amb els reds i a l’estiu tornarà a la Juventus. Els italians intentaran col·locar-lo on sigui, però el seu elevat sou dificulta molt les coses. Caldrà veure on acaba ‘el nou Xavi’.



Més notícies
Arthur Melo, jugador del Liverpool | Europa Press
L’exjugador del Barça Arthur rep un càstig brutal al Liverpool
Notícia: L’exjugador del Barça Arthur rep un càstig brutal al Liverpool
Comparteix
El brasiler ha arribat al conjunt anglès en baixa forma, i encara no hi ha tingut continuïtat
Arthur, durant un partit de la Juventus | Europa Press
Les diferències entre Messi i Cristiano, segons Arthur
Notícia: Les diferències entre Messi i Cristiano, segons Arthur
Comparteix
El migcampista brasiler compara l’argentí i el portuguès
Arthur explica els secrets de Cristiano Ronaldo
Notícia: Arthur explica els secrets de Cristiano Ronaldo
Comparteix
L'exmigcampista del Barça comparteix vestuari amb el portuguès a la Juventus de Torí
Arthur s’acomiada de Barcelona amb un vídeo emotiu
Notícia: Arthur s’acomiada de Barcelona amb un vídeo emotiu
Comparteix
El migcampista brasiler s’ha mostrat agraït amb tothom qui l’ha fet créixer com a jugador i com a persona els darrers dos anys

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Victor a març 26, 2023 | 21:20
    Victor març 26, 2023 | 21:20
    Un talent i un pèssim professional. Com tants d'altres que fan malbé les seves carreres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa