Arthur s’acomiada de Barcelona amb un vídeo emotiu

El migcampista brasiler s’ha mostrat agraït amb tothom qui l’ha fet créixer com a jugador i com a persona els darrers dos anys

Arthur Melo ja és passat al Camp Nou. El Barça li va obrir un expedient per no haver-se presentat als entrenaments de preparació de la Champions League, però la temporada 2019/20 ja ha acabat i aquesta setmana ell començarà a preparar el curs vinent amb la Juventus de Torí. Abans de passar pàgina definitivament, el migcampista brasiler no s’ha oblidat de l’afició i els jugadors del Barça, així com tampoc de la ciutat de Barcelona i la seva gent. El ja exfutbolista blaugrana, que ha tingut un final molt diferent del que tothom s’imaginava quan va aterrar al Camp Nou, s’ha mostrat agraït amb tothom qui l’ha fet créixer com a jugador i com a persona els darrers dos anys i ha publicat un vídeo molt emotiu en el seu compte de Twitter.

Aquest ha estat el missatge d’Arthur: “Acomiadar-se sempre és difícil, però encara ho és més si es tracta d’un lloc que ja és casa meva, una ciutat increïble en què tothom m’ha acollit com un català més, m’ha descobert una cultura i m’ha ajudat a créixer com a jugador i com a persona. M’acomiado d’un grup de jugadors impressionant, em sento molt afortunat d’haver jugat al seu costat. Són persones amb un cor enorme que m’han tractat molt bé. L’afició em va conquerir des del primer dia i em va omplir d’orgull de defensar un dels escuts més importants del món. M’ha demostrat una estima i un respecte que mai no oblidaré. Avui em toca dir adeu, però m’emporto amb mi tot el que he viscut. Gràcies per tot, Barcelona”.

Més informació

Nou comentari