Les diferències entre Messi i Cristiano, segons Arthur

El migcampista brasiler compara l’argentí i el portuguès

És molt habitual que, als pocs futbolistes que han tingut l’oportunitat en algun moment de la seva carrera de compartir vestidor amb Leo Messi i Cristiano Ronaldo, els dos millors jugadors de la darrera dècada, se’ls demani una comparació. Arthur Melo, exjugador del Barça que actualment vesteix la samarreta de la Juventus de Torí, ha estat preguntat per aquesta qüestió en una entrevista al canal de YouTube Desimpedidos. La seva resposta no ha deixat indiferent ningú.

Cristiano Ronaldo s’expressa més que Messi i es porta bé amb tothom al vestidor, on és molt participatiu. Potser l’idioma l’ajuda. Cadascú té la seva pròpia forma de demostrar el seu lideratge. Messi ho fa amb gestos, encara que no ho sembli. Ho demostra quan rep la pilota, amb les ganes de guanyar els partits… Tots els companys ho noten”, ha declarat. A més, Arthur s’ha decantat a favor del portuguès quan li han demanat que es quedi amb un. “Estem jugant junts!”, ha exclamat en to d’humor.

Per últim, el migcampista brasiler ha explicat que la seva relació amb Cristiano “és molt bona”, però “no tant per anar a casa seva a prendre un cafè”.

Més informació

Nou comentari