Món Esport
Les diferències entre Messi i Cristiano, segons Arthur
  • CA

És molt habitual que, als pocs futbolistes que han tingut l’oportunitat en algun moment de la seva carrera de compartir vestidor amb Leo Messi i Cristiano Ronaldo, els dos millors jugadors de la darrera dècada, se’ls demani una comparació. Arthur Melo, exjugador del Barça que actualment vesteix la samarreta de la Juventus de Torí, ha estat preguntat per aquesta qüestió en una entrevista al canal de YouTube Desimpedidos. La seva resposta no ha deixat indiferent ningú.

Cristiano Ronaldo s’expressa més que Messi i es porta bé amb tothom al vestidor, on és molt participatiu. Potser l’idioma l’ajuda. Cadascú té la seva pròpia forma de demostrar el seu lideratge. Messi ho fa amb gestos, encara que no ho sembli. Ho demostra quan rep la pilota, amb les ganes de guanyar els partits… Tots els companys ho noten”, ha declarat. A més, Arthur s’ha decantat a favor del portuguès quan li han demanat que es quedi amb un. “Estem jugant junts!”, ha exclamat en to d’humor.

Per últim, el migcampista brasiler ha explicat que la seva relació amb Cristiano “és molt bona”, però “no tant per anar a casa seva a prendre un cafè”.



Més notícies
Una sòcia del Barça, votant | FC Barcelona
Les eleccions del Barça podrien celebrar-se abans del 7 de març
Notícia: Les eleccions del Barça podrien celebrar-se abans del 7 de març
Comparteix
Carles Tusquets, obert a avançar els comicis si es garanteix la màxima participació possible
Entrada del Camp Nou | Europa Press
Nova reunió entre Tusquets i els tres candidats a les eleccions del Barça
Notícia: Nova reunió entre Tusquets i els tres candidats a les eleccions del Barça
Comparteix
Aquest dimecres hi haurà una trobada a les oficines blaugrana per analitzar l’escenari electoral

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa