Món Esport
Les eleccions del Barça podrien celebrar-se abans del 7 de març
  • CA

Novetats importants en relació amb la possible data de les eleccions a la presidència del Barça. Encara que el 7 de març continua sent, ara per ara, el dia amb més possibilitats d’acollir la jornada democràtica més important de la història recent del club blaugrana, Carles Tusquets ha assegurat a Catalunya Ràdio que, després del vistiplau del Govern de la Generalitat de Catalunya a incorporar la modalitat de vot per correu, està “obert” a avançar tant com es pugui la celebració dels comicis.

El president de la comissió gestora de l’entitat culer ha confessat, a la ràdio pública catalana, que “estem disposats a avançar les eleccions al 28 de febrer –és a dir, una setmana abans del previst– sempre que es donin una sèrie de condicions i que Correus ens garanteixi que es pot efectuar perfectament el vot per correu”. D’aquesta forma, Tusquets ha obert la porta al fet que el desgovern institucional del Barça s’acabi abans del primer cap de setmana de març.

Aquesta qüestió constituirà, sense cap mena de dubte, el punt principal de l’ordre del dia de la reunió d’aquest dimecres a la tarda a les oficines del Camp Nou. En principi, i segons el que han dit públicament, tots els candidats veuran amb bons ulls avançar la col·locació de les urnes mentre no es vulneri el dret a vot de cap soci i es garanteixi la màxima participació possible.



Més notícies
Entrada del Camp Nou | Europa Press
Nova reunió entre Tusquets i els tres candidats a les eleccions del Barça
Notícia: Nova reunió entre Tusquets i els tres candidats a les eleccions del Barça
Comparteix
Aquest dimecres hi haurà una trobada a les oficines blaugrana per analitzar l’escenari electoral
Thomas Heurtel, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
Heurtel trenca el silenci després de desvincular-se del Barça
Notícia: Heurtel trenca el silenci després de desvincular-se del Barça
Comparteix
El base francès, contundent: “Per tenir valors cal ser objectiu i just”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa