Heurtel trenca el silenci després de desvincular-se del Barça

El base francès, contundent: “Per tenir valors cal ser objectiu i just”

Thomas Heurtel ha utilitzat les xarxes socials per trencar el seu silenci després de desvincular-se del Barça de bàsquet. El base francès ha fet una piulada en què ha agraït el suport als seus seguidors i, sense especificar massa ni oferir la seva versió sobre la polèmica al voltant de les seves darreres setmanes al Palau, s’ha mostrat molt crític amb el club blaugrana.

“Volia agrair a les persones que m’han donat suport en els moments bons i els dolents i que han deixat de banda el fanatisme i demostrat que per tenir valors fa falta ser objectiu i just, i no jutjar ni condemnar algú sense conèixer les dues versions de la història! Gràcies”, ha escrit a la publicació, que ha rebut moltes respostes que l’han convidat a revelar el que, segons el seu parer, ha passat.

El seu futur, al Madrid?

Després de rescindir el seu contracte amb el Barça, diversos mitjans de comunicació han assegurat que Thomas Heurtel té previst fitxar pel Madrid quan acabi aquesta temporada. Abans no ho pot fer per una clàusula que el club blaugrana ha posat en les negociacions per a la ruptura del contracte i, per tant, el base francès podria estar sense competir fins al curs vinent.

Més informació

Nou comentari