Món Esport
Heurtel es desvincula del Barça
  • CA

Punt final al serial protagonitzat per Thomas Heurtel. El Barça ha anunciat aquest dimarts que ha rescindit el contracte que l’unia amb el base francès fins al 30 de juny del 2022, encara que la temporada 2021/22 era opcional. El conflicte s’ha tancat amb un acord entre les dues parts i, ara, el jugador es converteix en agent lliure i, per tant, pot vincular-se amb l’equip que consideri oportú.

Cal recordar que el mercat de fitxatges de l’Eurolliga està tancat i, per tant, Heurtel no es pot comprometre amb cap equip que disputi la màxima competició continental. Ho hauria pogut fer si no hagués negociat en secret amb el Reial Madrid quan el Barça, tenint en compte que Sarunas Jasikevicius no el volia a la plantilla, estava disposat a concedir-li la carta de llibertat sense posar-li massa traves. L’intent de traïció no es va poder consumar perquè el club culer el va aturar a temps.

L’episodi a l’aeroport d’Istanbul va ser, tot i això, el principi del final. Ja no hi havia marxa enrere. Fins aquest dimarts el Barça i Heurtel han estat negociant per separar els seus camins de mutu acord. Després de quatre anys vestint la samarreta blaugrana, encara que la temporada passada se la va perdre pràcticament tota per lesió, el francès s’acomiada del Palau Blaugrana. En el seu palmarès com a culer destaquen les Copes del Rei del 2018 i el 2019, en les quals va ser escollit com a MVP.



Més notícies
Sergi Martínez, durant el partit del Barça contra el CSKA de Moscou | FC Barcelona
Cop de puny sobre la taula del Barça a Moscou (75-88)
Notícia: Cop de puny sobre la taula del Barça a Moscou (75-88)
Comparteix
El conjunt blaugrana assalta el CSKA, líder de l’Eurolliga, sense Mirotic, Davies ni Claver
Higgins, durant el partit del Barça a la pista del Khimki rus | FC Barcelona
Triomf solvent del Barça a Rússia (75-87)
Notícia: Triomf solvent del Barça a Rússia (75-87)
Comparteix
El conjunt blaugrana assalta la pista del Khimki abans de visitar el CSKA de Moscou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa