Món Esport
Cop de puny sobre la taula del Barça a Moscou (75-88)
  • CA

Sense Nikola Mirotic, Brandon Davies ni Víctor Claver, el Barça de bàsquet ha donat un cop de puny sobre la taula i ha assaltat la pista del líder de l’Eurolliga. El conjunt blaugrana, liderat per un Cory Higgins espectacular, ha tombat el CSKA de Moscou i s’ha consagrat en la segona posició de la fase regular de la màxima competició continental. Gràcies a la victòria, els de Sarunas Jasikevicius ja només es troben a un triomf dels russos.

Cory Higgins, amb 24 punts, Àlex Abrines, que n’ha fet 16, i Nick Calathes, que no ha brillat però ha dirigit a la perfecció el joc del seu equip, han fet respectar el Barça a Europa. El CSKA, comandat per Mike James (19) i Nikola Milutinov (17), ha fet una extraordinària primera meitat. Semblava que els locals no patirien massa per imposar-se als culers, però un brot d’inspiració visitant abans del descans ha igualat al marcador. Tot i no fer uns bons 20 minuts inicials, els blaugrana s’han adonat que tenien moltes possibilitats d’endur-se una victòria transcendental.

I no ho han desaprofitat. La segona meitat del Barça ha estat certament bona. Encertat des de la línia de tres punts, concentrat en defensa i sense perdre la solidesa en cap moment, l’equip de Jasikevicius ha anat augmentant el seu avantatge a poc a poc i, a l’hora de la veritat, no ha deixat que el CSKA veiés opcions de remuntar. El triomf farceix d’optimisme un projecte que continua fent passos endavant i demostrant que, cuinant a foc lent, es poden acabar elaborant plats deliciosos.



Més notícies
Mirotic, amb la samarreta de 'La Marató' de TV3 | Europa Press
Mirotic: “En aquests dies difícils he sentit per què el Barça és més que un club”
Notícia: Mirotic: “En aquests dies difícils he sentit per què el Barça és més que un club”
Comparteix
L’aler-pivot montenegrí se sincera en un comunicat després d’unes setmanes de baixa per motius personals
Higgins, durant el partit del Barça a la pista del Khimki rus | FC Barcelona
Triomf solvent del Barça a Rússia (75-87)
Notícia: Triomf solvent del Barça a Rússia (75-87)
Comparteix
El conjunt blaugrana assalta la pista del Khimki abans de visitar el CSKA de Moscou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa